Раница: Deuter,Saleva или Dakine?

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Мнениеот nikitzo » Пет Фев 23, 2007 11:31 am

Къртач написа:Като дългогодишен скитник по планините със ски, бих ти препоръчал да си вземеш нещо от гамата на Дакайн. Ползвам от 5 години хели про. Просто при дакайн са изпипани и най-малките детайли, всичко е мислено и изпълнено безпогрешно. Дойтер също е прекрасен избор, страшно удобни раници, но специално раничките им за каране изглеждат малко "по-нежни" от тези на Дакайн така да се каже. Салева не взимай за нищо на света. Пред очите ми се скъсаха 2 чисто нови раници. На едната и се скъса презрамката на първо носене - мисля че беше 50-55 литрова. Втората беше 22 л. май че, и се разпра след едно пребиване на спускане от в. Безбог. Съдра се цялата. После дори не я смениха, зашиха я.....
Дано съм ти бил полезен, все пак опита ми е с раници за ски/сноуборд каране, не за байк, което трябва да се има в предвид. :beer:

Незнам според мен разликата между раница за ски/снбрд и за колело е като резликата между стол и електрически стол!

А тия Deuter стават ли за нещо ил да н'са занимаам.

А пък за Salewa категорично не съм съгласен. :beer:
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Къртач » Пет Фев 23, 2007 11:37 am

Дойтер са страхотни раници, имам такава 50+10....
Но за едно/двудневно каране Дакайн лично за мен, нямат равни.
Аватар
Къртач

Рейтинг: 1200

Мнениеот TOYAGA » Пет Фев 23, 2007 11:47 am

nikitzo написа:А тия Deuter стават ли за нещо ил да н'са занимаам.

Естествено, че стават!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

salewa разбира се!!!

Мнениеот airmannn » Нед Фев 25, 2007 2:45 pm

имам salewa от 2 години ,не съм я свалял от гърба си 2 години ,за колоездене е перфектна. има система air comfort със отделен гръб .карал сум в най-големите жеги и студове прост се сраства с теб .коментара е излишен :)
airmannn

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ