от vanioo » Пон Фев 26, 2007 10:15 pm
А бе пич!!! Не знам дали да се смея или да плача!
Давам ти два отговора:
1.Саркастичния:
Таковай ги в таковата и си вземи една Juicy и чиста работа - най-добрите са, виж кви са готини, аз само такива карам. В Тайван само такива карат, всеки казва СУПЕР!
2.плачейки:
Като чета някои въпроси и се отвращавам от адски манипулирания пазар в бг, от друга страна ми е жал, тъй като никoй в тази страна няма възможност да пробва различни спирачки и да го оцени по своите потребности, а се гледат само някакви снимки и четат мнения на хора, които карат от \"вчера\" и се държат като келеши.
Значи... 1.спирачките са въпрос на вкус, 2. Имам 3 колела - имам щастието да съм в положение, при което сам сменил и изпробвал доста чаркалък. карам в момента Моно М4 и Шимано Сайнт, karal sam i Juicy. Hope са фрезовани с адски много любов и англичаните доставят на много честни zени и последното болче по единично. Авид са произведени в задния двор на някви мангали и затова не заслужават даже и един коментар. Hope се дозират много добре, но нямат много сила. Авид са по силни и даже се дозират добре, но пак имат други проблеми. И като дойдат японзите... да, аз съм фен на Шимано и това е истината, но лично за мен и не за света - дозират се много добре, имат достатъчно сила и са произведи с повече любов отколкото Авид, но не чак толкова като Hope, но пак са на много поносима zена. За М6 - силата е същата като на другите, само отвеждането и разпределението на топлината е по-добро.
Айде и се гответе Май месец да ви скъсам шортите в Сопот - тва ще се дължи най вече на спирачките ;-)