MaN1aK написа:До 30 лв. хубави очила незнам!
skiman написа:Отиваш в първият фирмен магазин на Полароид(примерно този на Патриарха) и си взимаш миналогодишен модел в диапазона 30-40 лв. Поне знаеш, че имаш очила, а не средство за затъмнено криво виждане(визирам Оукли от сергия за 5лв)!
skiman написа:Отиваш в първият фирмен магазин на Полароид(примерно този на Патриарха) и си взимаш миналогодишен модел в диапазона 30-40 лв. Поне знаеш, че имаш очила, а не средство за затъмнено криво виждане(визирам Оукли от сергия за 5лв)!
pe60t0 написа:аз днес минах от там имаше за по 44лв някакви ама въобще не ми харесаха...иначе имаше за около 70-80 доста прилични
и добре какви е по хубаво да бъдат стъклата по тъмни или по светли за общо ползване (през лятото)
evilzet написа:Вече имам очила със счупена рамка без НИКАКЪВ зор, а иди им обяснявай, че не си седнал на тях.
skiman написа:От 10 години ползвам само Полароид и до сега никога не съм имал проблем. А иначе заключения всякакви.
Iron Man написа:Честито и то мен!
Кажи от къде и колко?
Sp3c7r3 написа:http://www.wileyx.com/TACTICAL/
Разгледайте това - това са очила за сеиозни хора, но и за сериозни (за мен де) пари. За сметка на това американските а някои и от нашите специални сили работят с тях и от дсотоверни източници само хубави неща се чуват.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта