[quote="GAZIM"]
Основно проблемът е в охото на рамката, за една година го смених 5 пъти с голяма трудност в намирането на тази недомислена частица. – 100лв разход
[/quote]
Основно проблемът ти е, че караш не както трябва. Това е рамка за въртене и ми е доста трудно да си представя как Oхото се чупи от въртене. Ти сигурно ще можеш да обясниш.
[quote="GAZIM"]
Згрешената геометрия на рамката, при по-висока скорост се тресе цялото да не споменавам за завоите.
[/quote]
A защо е Згрешена геометрията? Нещо по-конкретно да кажеш? Апропо, колелото не е направено за каране на висока скорост, просто ти си abuser. Личи си по всяка твоя дума.
Ааа, и какво за завоите, спомени де? Сигурно колелото е сбъркано, щото не можеш да завиваш или?
[quote="GAZIM"]
Големият венец се търка в рамката
[/quote]
Малее, майко мила...
[quote="GAZIM"]
а като веригата се прещипе там ....
[/quote]
Тоест сам си признаваш, че веригата пада докато караш, тоест караш прекалено бързо и грубо за предназначението на тази рамка?
[quote="GAZIM"]
Това е само за рамката, другите части няма да ги коментирам като колчето, педалите, каплите ... още 200-300лв
[/quote]
Коментирай бре, дай да видим какво ще кажеш...
[quote="GAZIM"]
Моля посъветвайте ме какво да направя без да се правите на големите отворковци.
[/quote]
Ами например да си купиш подходящо колело за твоето каране без да мрънкаш срешу едно свястно колело само защото си го изтормозил...
[quote="GAZIM"]
За мен варянтите са да сменя рамката като най-лесен варянт, но с каква за да са съвместими частите (до 400лв) или цялото колело с нещто до 1000лв?
[/quote]
Друг варЯнт е първо да споменеш как караш и какво правиш... и да се замислиш, че може би проблема ти идва оттам че даваш прекалено малко пари за стила с който караш?
Така.. май се направих на голям отворко... да видим
Edit:
@did: