[quote="did"]
[quote="hlebarka"]
За trials такава трябва (подобна на high roller), а не street гума.[/quote]
То зависи и какво разбира nunoH под "trial". Ако е каране в града с 1-2 балансчета, после малко стълбички и така до някое място, където се учи на по-сериозни номера, а после пак по асфалта обратно до в къщи... нищо чудно, че истинските гуми няма да му харесат.
Това е само предположение! Нищо лично, нито пък се подигравам с момчето. Със сигурност той може в тая дисциплина повече от мене, но е добре и да е наясно със себе си какво всъщност прави, има ли това нещо общо с онова, на което PtD му казва "trials" или е нещо по-друго и чак тогава да обвинява хората, че са му дали лош съвет.
[/quote]
ами всъщност до някъде си прав щото напоследък карам какво ли не...Всичко из града без една dj пътечка.А траял уменията ми все още са на ниско ниво...Мога смао да кача нещо ниско с педал ама сега се усъвършенствам...Проблема е че ми се карат всякакви стилове а така колелото не може да е много добро по-специално за един от тях... Дори всички трайлъри като им кажа че и аз карам траял гледат доста

:unhappy: щото съм със single track отзад и мека вилка,но какво ми пука.Щом още се справям не мисля да сменям вилката