[quote="tailor"]
[quote="NovemberCharlie"]
[quote="tailor"]
[quote="bikerider"]
tailor, не мога да повярвам на очите си...
[/quote]
В смисъл че трябва да твърдя, че 475 е направена за DH ли?
[/quote]
А може би факта, че регулирана спирачка с нови накладки Шимано и обезмаслен диск пак спира по-зле от най-прост V-брейк Шимано ще те накара да се замислиш.
П.П. Както знаеш имам Онтарио ТЕ (което ако не ме лъже паметта ти сам ми препоръча)и го карам САМО според правилата които са публикувани, а именно:http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/product_info.php?cPath=22&products_id=661
НЕ практикувам фрирайд и ърбън!До този момент считах, че 475 просто е калпава спирачка, но вече знам, че ВИЕ сте я скапали окончателно.Да ви имам пазарното поведение!:bigeyes:
[/quote]
що тая злоба бе приятелче?
475 наистина спира добре ако е добре регулирана, но не е за продължително спускане - просто не е правена за това
А като казвам различни дискове - имам предвид сериите SM-RT5* и SM-RT6* SM-7*.
Абсолютно нормално е да се подобри работата ако вземеш по-висок клас или по-голям размер диск.
Важното е че може да се комбинира различен спирачен апарат с различен ротор.
Направо ми писна цялата тая говорилня, в която се е превърнал форума- "аз казах, щото ти си мислеше, че съм ти казал"

:wavey:
[/quote]
Не е злоба. Просто аз съм ви клиент. Недоволен клиент.А причината да съм недоволен е, че на колелото, което купих от вас за първите 1000 километра се наложи да му сменям: педали, седалка, колче, ВИЛКА. Сега се оказва, че ако искам да спира трябва да му сменя и ротора и накладките. Само един въпрос - аз тежа 85 килограма,а колелото, да речем, е 15 - общо 100. При начална скорост от 20 км/ч и наклон 12% колко метра мога да си позволя да се спускам? И какво означава "Drag Ontario Team Edition - 26" многофункционален велосипед за всякакви терени и условия (AM). Подходящ за XC с елменти на Freeride и Urban"?
tailor не става дума за моето колело, аз мога да махна с ръка и просто да отида при РАМ (което мисля и да направя в най-скоро време).Но с мен ще си тръгнат още 10 потенциални клиента.