след дълги колебания и увещания се реших да си купя педали с автомати. Ще ви спестя предисторията по притесненията ми относно това, че краката са вързани и т.н. По досегашните ми информации притесненията са неоправдани...
Та по темата:
колебанията, които все още не са е
отстранени напълно са относно цената. Не ми се дават много пари, не за друго ами защото ги нямам... Едно от нещата, които се надявам да науча от вас е какво означава високата цена? Качаство или издръжливост? Едва ли ще се стигне до подобни ексцесии, но не ми се иска да се пребивам за щяло и нещяло заради евтини педали...
в магазина ми предложиха обикновени педали с автомати и такива хибридни (с платформа и автомат).
Тези хибридните хич не ми вдъхнаха доверие...
Ни рак, ни риба... дето има една дума.
Платформата ми се стори доста по-плъзгава и от тази, с която карам в момента, което обезмисля наличието й. За справка педалите за които говоря са VP модела не си спомням (като ориентир: цената е 57 лева).
Шимановските някак по ми дойдоха на сърце! Въртейки оста не се усеща абсолютно никакво наличие на съчми (което разбира се не означава, че такива отсъстват) и с употребата ще започнат да се въртят все по-леко и по-леко. Модела им пак не е много известен, но цената може пак да ви ориентира за какво става въпрос - 46 лева.
Предварително благодаря на хората, които биха ми помогнали!