afterburner написа:TheUndertaker: Що не вземете малко да си вкарате в релси съгражданите, че тука стана като дата.бг форума, всеки знае повече от предишния...
Никой не е казъл нищо против RAM Urbn аз лично повече го предпочитам пред C2 но колкото до RAM 4X не мисля ,че е по-добра от C2 и колкото до LB мисля ,че то е най-добрата алтернатива!!!tobsi написа:hahahaha пичовете от Плд ... къде слагате urbn & 4x-a на последни позиции бе момци ?това, че мн по-добри карачи от вас са чупили такива рамки не означава, че момчето ще я осука, огъне, спука или сцепи с неговите способности... и вярно вие карате с C2-ки, тя рамката си е екстра, обаче това, че вие карате с такива не значи, че карате с най-доброто на пазара за момента ... както казаха не 1 път по-горе ВСИЧКО е консуматив. Аааа по темата 10 крака и 11 ръце за urbn & 4x-a
![]()
naso написа:и ГРОБАРЯ! държим да отбележим най-силно че тук у тоз форум аз знам най-много от сичко така че въпроси забележки сичко към мен.Арабия ви говорим!![]()
![]()
![]()
FasTmaN написа:....аз лично търся къс Chainstay и дълга отпред защото имам много проблем с barspin & x-up
FasTmaN написа:А защо слагаш 4Х пред Ц2 ??
Да всички разбраха това и затова човека си взе такаваLiohman написа:Уфффф мале мале, що глупости се изписаха просто не е истина. Някакви неуместни сравнения, ала бала. Ся и аз да си кажа мнението относно посочените рамки: урбн-мегакашкавал, ц2-мегакашкавал, 4х-мегакашкавал, бе да влагаш пари за алу рамка е все едно да ги хвърляш на вятъра. ЛБ-то е от crmo 4130, само това е достатъчно, за да е предпочитана за градуси и к'вот още се сетите. Относно теглото, разликата спрямо урбн е пренебрежимо малка, а урбн-а се къса от нищо все едно е от солети.
CSI написа:Аз немога да разбера как могат да се правят класации от хора който грам не разбират.Някой от тях сигурно не са карали никоя от рамкитеs
Нека всички български производители да съберат street "рамките" си и да се тестват от избрани хора!Те могат да кажат коя е по-добра и коя е най-добра!
Единственото нещо по-което могат да се сравняват рамките без да се карат това е геометрията!!!!!!!!!!!!Ако може и да ги сравняват карачи...а не фенове на street-a
П.П:къде забравихте assult![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта