LB Projekt vs. Dragomir C2

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Мнениеот bluskanie » Чет Яну 04, 2007 9:08 pm

Само да спомена, че разликата в размерите на рамките не е малка... при определен човешки ръст би се усетила...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот CR Vektor » Чет Яну 04, 2007 9:09 pm

Не искам да си натрапвам мнението ФасТмаН много не коректно пишеш за СПРИНТА имат хубави модели а отностно рамката Алекс не пише защото не ви смята за сериозни мислех си да не е СПРИНТ Ентартейн но май стана въпрос с спринтажийте че щяло да има някакъв нов модел на Спринт и според мен може да се сравнява с драг,рам
П.П лично мнение :peace:
Freeride,Street,Downhill and Dirt Culture!!!!Truvativ,Marzocchi,Heys,MAVIC,MAXXIS,SIXSIXONE!!!!
Бившо име:Димитър Вергиев
Аватар
CR Vektor

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Пет Яну 05, 2007 1:35 pm

LB е рамка за града, C2 е рамка за планина
решаваш какво ще караш и си купуваш каквото ти трябва
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот tobsi » Пет Яну 05, 2007 2:47 pm

hahahaha пичовете от Плд ... къде слагате urbn & 4x-a на последни позиции бе момци ? :confused: това, че мн по-добри карачи от вас са чупили такива рамки не означава, че момчето ще я осука, огъне, спука или сцепи с неговите способности... и вярно вие карате с C2-ки, тя рамката си е екстра, обаче това, че вие карате с такива не значи, че карате с най-доброто на пазара за момента ... както казаха не 1 път по-горе ВСИЧКО е консуматив. Аааа по темата 10 крака и 11 ръце за urbn & 4x-a :bowdown: :agree:
this is where I would be standing if I give a shit about whatever the hell you were talking about.
Аватар
tobsi

Рейтинг: 1220

Мнениеот TheUndertaker » Пет Яну 05, 2007 3:09 pm

afterburner написа:TheUndertaker: Що не вземете малко да си вкарате в релси съгражданите, че тука стана като дата.бг форума, всеки знае повече от предишния...

Ако ти си вкараш твоите нямам против ще се погрижа за моите :)
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот FasTmaN » Пет Яну 05, 2007 7:31 pm

tobsi написа:hahahaha пичовете от Плд ... къде слагате urbn & 4x-a на последни позиции бе момци ? :confused: това, че мн по-добри карачи от вас са чупили такива рамки не означава, че момчето ще я осука, огъне, спука или сцепи с неговите способности... и вярно вие карате с C2-ки, тя рамката си е екстра, обаче това, че вие карате с такива не значи, че карате с най-доброто на пазара за момента ... както казаха не 1 път по-горе ВСИЧКО е консуматив. Аааа по темата 10 крака и 11 ръце за urbn & 4x-a :bowdown: :agree:
Никой не е казъл нищо против RAM Urbn аз лично повече го предпочитам пред C2 но колкото до RAM 4X не мисля ,че е по-добра от C2 и колкото до LB мисля ,че то е най-добрата алтернатива!!! :agree:
Skype - nicksan90
E-mail - [email protected]
:D :D :D Money,I Love Money :D :D :D
Аватар
FasTmaN

Рейтинг: 1700

Мнениеот naso » Съб Яну 06, 2007 3:05 pm

чеките сега аз ще обобщя нещата като най-мъдър в тоя форум с най-много опит във всичкото стилове на веднъж.таа бих казал че най-много за улично каране печели хромената рамка тва батко кво е животно и държъ да отбележа! че изказването ми (тъй мъдро) не е повлияно от някакви пристрастия освен от любов към хромения метал!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

и ГРОБАРЯ! държим да отбележим най-силно че тук у тоз форум аз знам най-много от сичко така че въпроси забележки сичко към мен.Арабия ви говорим! :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown:

иначе аз личко накрам RAM 4X и е бая арабииска! па бих карал много и URBAN ама дебиш нема ги кинтите още или по скоро офертата:)
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот CR Vektor » Съб Яну 06, 2007 6:00 pm

Naso :crazy:
Freeride,Street,Downhill and Dirt Culture!!!!Truvativ,Marzocchi,Heys,MAVIC,MAXXIS,SIXSIXONE!!!!
Бившо име:Димитър Вергиев
Аватар
CR Vektor

Мнениеот TheUndertaker » Пон Яну 08, 2007 10:30 am

naso написа:и ГРОБАРЯ! държим да отбележим най-силно че тук у тоз форум аз знам най-много от сичко така че въпроси забележки сичко към мен.Арабия ви говорим! :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown:

нещо май си се объркал? или и аз незнам за какво ми говориш?
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот CrZ » Вто Яну 09, 2007 7:02 pm

САТАНАссссссс ПЕДЕРАССССССС :roll2:
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот Prey » Вто Яну 09, 2007 9:54 pm

Рамката по-горе е Sprint ако не се лъжа :D
А от друг ъгъл изглежда ТАКА

По темата
Ram Urbn
C2=4X=Yz1=Spr Entertain :D
:stupid:
Аватар
Prey

Рейтинг: 1812

Мнениеот FasTmaN » Вто Яну 09, 2007 10:03 pm

Prey написа:Рамката по-горе е Sprint ако не се лъжа :D
А от друг ъгъл изглежда ТАКА

По темата
Ram Urbn
C2=4X=Yz1=Spr Entertain :D
Не е Entartain виж подсилката на челото аз знам какво е но го няма в сайта!
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот afterburner » Вто Яну 09, 2007 11:12 pm

А вие изобщо замисляте ли се за геометрия щом сравнявате рамките? Или само "здравината" гледате? Една рамка има много повече характеристики от натоварването, на което може да издържи за даден период от време.

URBN може да е най-здравата алуминиева твърда рамка носеща българска търговска марка, но тя не става за всичко, лично за мен и моите вкусове е МНОГО дълга. Най-късите български рамки (които се предлагат на пазара, разбира се) в момента са LB и 4x (говорим за chainstay, което ме вълнува мен, C2-ката също е къса, но от погрешната страна :D ) ... нo те пак са с поне 2-3cm по-дълги от това, което е оптиминалното за "street" например...
Аватар
afterburner

Мнениеот FasTmaN » Вто Яну 09, 2007 11:18 pm

Ми много ясно ,че се гледа геометрията не напразно човека реши LB той търси максимално къс Chainstay аз лично търся къс Chainstay и дълга отпред защото имам много проблем с barspin & x-up
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот bruce » Вто Яну 09, 2007 11:25 pm

Не се ли навъдиха вече хора, които карат тази рамка?
Аватар
bruce

Мнениеот FasTmaN » Вто Яну 09, 2007 11:28 pm

До края на седмицата ще има още един :D (Не аз :^: )
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот assgiver » Вто Яну 09, 2007 11:39 pm

FasTmaN написа:....аз лично търся къс Chainstay и дълга отпред защото имам много проблем с barspin & x-up

Правилно да разбирам - сменяш колелото защото C2 ти е късо отпред и неможеш да правиш barspin и X-up ?!?!?! А замислял ли си се, че проблема е в теб.... :dunno:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот shepo » Сря Яну 10, 2007 5:43 pm

темата е интересна :peace:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Krismars » Сря Яну 10, 2007 9:55 pm

какво ще се получи от ЛБ и тора 318 ще става ли за каране насякъде
Аватар
Krismars

Мнениеот dulbokia » Сря Яну 10, 2007 10:01 pm

LB
URBN
4x
C2

Като 1 и 2 не съм сигурен...
Колкото повече карам... толкова повече ми се кара.
Изображение
Аватар
dulbokia

Рейтинг: 1680

Мнениеот FasTmaN » Сря Яну 10, 2007 10:30 pm

А защо слагаш 4Х пред Ц2 ?? :dunno:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот afterburner » Сря Яну 10, 2007 11:47 pm

FasTmaN написа:А защо слагаш 4Х пред Ц2 ?? :dunno:

По-къс chainstay, по-дълга предница, която не ти пречи толкова. Не ти се троши челото на 2-3 месеца :) Чупи се доста лесно задницата на 4х, но много хора ще потвърдят, че след кадърна заварка не мърда.
Аватар
afterburner

33

Мнениеот flikipiki » Чет Яну 11, 2007 12:17 am

на мене ли4но ЛБ-то ми харесва,за това колко е здрава нз :)
flikipiki

Мнениеот CSI » Чет Яну 11, 2007 6:23 pm

Аз немога да разбера как могат да се правят класации от хора който грам не разбират.Някой от тях сигурно не са карали никоя от рамките :asshole: s

Нека всички български производители да съберат street "рамките" си и да се тестват от избрани хора!Те могат да кажат коя е по-добра и коя е най-добра!

Единственото нещо по-което могат да се сравняват рамките без да се карат това е геометрията!!!!!!!!!!!!Ако може и да ги сравняват карачи...а не фенове на street-a ;)

П.П:къде забравихте assult :D :D :D
Последна промяна CSI на Чет Яну 11, 2007 6:28 pm, променена общо 1 път
Success is ALWAYS bringing enemies!!!!
Аватар
CSI

Рейтинг: 1312

Мнениеот FasTmaN » Чет Яну 11, 2007 6:26 pm

Хахаххаахаххахаххахаахаха :rofl: :rofl: :rofl:

Climber & Assault :crazy: :thumbd:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот kotka12 » Пет Яну 12, 2007 9:10 am

по отношение на рамките - темата е зададена като сравнение на С2 и LB Project
Уместно е наистина да се добавят и сходни /като предназначение и цена рамки на БГ производители /в случая RAM/ и такива, които могат да се намерят на БГ пазара /SCOTT например/.
Едно обаче не ми стана ясно и то е какво, аджеба, прави в тая цялата купчина рамки SCOTT VOLTAGE YZ1????
Вижте и геометрията, вижте и подсилките...
с една дума, ако сте се засилили да слагате рамка на SCOTT в класацията е по-уместно това да е YZ0.
@Admin&co
Моля, разчистете темата, защото е пълна с идиотщини
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот FasTmaN » Пет Яну 12, 2007 11:30 am

Виж аз не ги слагам аз лично бих взел YZ0 но човека иска точно тия рамки да сравнява!
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот Liohman » Съб Яну 13, 2007 1:43 pm

Уфффф мале мале, що глупости се изписаха просто не е истина. Някакви неуместни сравнения, ала бала. Ся и аз да си кажа мнението относно посочените рамки: урбн-мегакашкавал, ц2-мегакашкавал, 4х-мегакашкавал, бе да влагаш пари за алу рамка е все едно да ги хвърляш на вятъра. ЛБ-то е от crmo 4130, само това е достатъчно, за да е предпочитана за градуси и к'вот още се сетите. Относно теглото, разликата спрямо урбн е пренебрежимо малка, а урбн-а се къса от нищо все едно е от солети.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот FasTmaN » Съб Яну 13, 2007 2:13 pm

Liohman написа:Уфффф мале мале, що глупости се изписаха просто не е истина. Някакви неуместни сравнения, ала бала. Ся и аз да си кажа мнението относно посочените рамки: урбн-мегакашкавал, ц2-мегакашкавал, 4х-мегакашкавал, бе да влагаш пари за алу рамка е все едно да ги хвърляш на вятъра. ЛБ-то е от crmo 4130, само това е достатъчно, за да е предпочитана за градуси и к'вот още се сетите. Относно теглото, разликата спрямо урбн е пренебрежимо малка, а урбн-а се къса от нищо все едно е от солети.
Да всички разбраха това и затова човека си взе такава :) и наистина е добра!!!
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот dulbokia » Пон Яну 15, 2007 2:04 am

CSI написа:Аз немога да разбера как могат да се правят класации от хора който грам не разбират.Някой от тях сигурно не са карали никоя от рамките :asshole: s

Нека всички български производители да съберат street "рамките" си и да се тестват от избрани хора!Те могат да кажат коя е по-добра и коя е най-добра!

Единственото нещо по-което могат да се сравняват рамките без да се карат това е геометрията!!!!!!!!!!!!Ако може и да ги сравняват карачи...а не фенове на street-a ;)

П.П:къде забравихте assult :D :D :D

Имал съм 2 от рамките, които съм 'оценил'.
4x-а ми се счупи за 20 дни, заварихме го, продадох го на един приятел. Тормози го с градуси всеки ден от вече почти 8 месеца.
urbn карах няколко месеца. Не мръдна 5 месеца. Няма и да мръдне, защото вече не го карам ;)

Колкото до C2 и LB. И за двете имам само бегли представи, но тая c2-ка е с толкова тънки тръби и факта, че са алуминиеви. Тая огромна подсилка отдолу НИЩО не прави, пак се сцепва при челото, ако chainstay-a не го изпревари :) Според мен да сравняваш C2 и LB или която и да е crmo рамка е все едно да сравняваш метална тръба със солета, като C2 е солетата. :rofl:

LB-то е правено по поръчка на chrome, който от доста време кара. Не този стил, но кара. Има голям опит и 99% съм сигурен, че се е посъветвал я с Lioho, я с някой друг, който кара street,dirt,urbn. Другото предимстве е, че е crmo. Гледах я наживо в магазина и доста ми хареса. Като геометрия, като рационално оползотворен материал за подсилки и като paintjob. Харесва ми. Все още е нов продукт и няма отзиви, но според мен ще се представи много добре.

А с lioho не съм много съгласен за urbn. От всички alu рамки на българския пазар тя е най-добрата.
Колкото повече карам... толкова повече ми се кара.
Изображение
Аватар
dulbokia

Рейтинг: 1680

ПредишнаСледваща

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ