И защо да не са хубави? Гледам че задницата е подсилена, а предницата има подсилки. Пък и гледам да са от този тип отпред и отзад да са подсилени.
просто щом е алуминий можеш директо да я броиш за счупена
aleksander написа:основно в града, малко лек freeride, скокове и номера и леко спускане
като гледам марковите велосипеди все са от алуминии. Сигурно не се чупят толкова лесно. И тогава защо ги правят от алуминии освен от лекотата.
за номерата сега немога да се сетя стила как се казва
aleksander написа:И тогава защо ги правят от алуминии освен от лекотата.
bounmaster написа:@UrbaN: Има и още доста други мнго добри рамки от CrMo. Да не забравяме култовите Evil http://www.pricepoint.com/detail/14317- ... -Frame.htm
Здравината няма да я коментирам, със сигурност е добра рамка.
много подходяща за тебе ще е Ало рамка
Admin написа:претендираш, че си достатъчно "добре", за да даваш съвети.
Liohman написа:Здравината няма да я коментирам, със сигурност е добра рамка.
Бе за 3-те си кила кашкавал има къде къде по-здрави и леки рамки от нея.
Димитър Вергиев написа:Admin написа:претендираш, че си достатъчно "добре", за да даваш съвети.
Някога да съм казал че съм добре с правописа или пък да съм давал съвети кой как да пише в случая съвета да не би да ми е бил без полезен Твърдо НЕ помагам на човека по какъвто начин мога!
Димитър Вергиев написа:Офф както и да е и без това никой не знае че половината ми живот е протекъл в чужбина ама както и да е!
Льохо, ти отвори ли линка? Той беше към Evil Sovereign
Liohman написа:Льохо, ти отвори ли линка? Той беше към Evil Sovereign
Бе знам я, ма честно казано има някой неща, които страшно ме дразнят в тази рамка, като уууултра безмислените подсилка и високата седалкова тръба, и невероятно гадните уши.
Димитър Вергиев написа:Някога да съм казал че съм добре с правописа или пък да съм давал съвети кой как да пише в случая съвета да не би да ми е бил без полезен Твърдо НЕ помагам на човека по какъвто начин мога!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта