kotka12 написа:CYBER написа:Пускайте моля линк към сайт с определената гума и цена!
![]()
дай си адреса, направо ще ги купим и ще ги донесем у вас![]()
малко нагло, а???
Всъщност прав си,да но нямам представа къде се продават мишлен и Нокиан

kotka12 написа:CYBER написа:Пускайте моля линк към сайт с определената гума и цена!
![]()
дай си адреса, направо ще ги купим и ще ги донесем у вас![]()
малко нагло, а???
TheUndertaker написа: Да ще има само си запази място на опашката ,че има много преди теб![]()
TheUndertaker написа:@постера - взимаи си максиса и си карай
GECKO написа:На Дига-та и трябва май само малко бозица
CYBER написа:Ами един приятел си търси гуми за DH,а аз не ги разбирам много-много,съветвайте ме за някакви от порядъка на 60-65 лв макс(ако знаете много добри,но малко по скъпи няма проблем).Все пак човека е начинаещ и му е важно и да държат на асфалт добре(на мокър също).
zero knowledge написа:Ако не знае какво иска, да взима произволна гума и да разбере какво иска.
axelmax написа:за предна гума DIGA 2.5,
а задна гума ?????
...
приложение спускане по Витоша
Последната Diga последното Marzocchi 66RC2X? Що за слухове?GECKO написа:axelmax написа:за предна гума DIGA 2.5,
а задна гума ?????
...
приложение спускане по Витоша
Аз на твое място бих взел последната Дига от нинка и бих я сложил отзад а отпред един Дизел. Петрола е сууупер бърза гума и има доста приятно поведение в завой, но е малко игрива на мокро а и стените са доста тънки. А и какви спускания по Витоша, нали каза че не ги знаеш пътеките
tailor написа:...Последната Diga последното Marzocchi 66RC2X? Що за слухове?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта