1. Sun Ringle Rhyno Lite XL
2. Sun Ringle Single Track
3. Alexrims DP20, която ми вдъхва надежди на вид, но се води XC/AM шина и се колебая.
И малко по-скъпите:
4. Sun Ringle Intense Mag 26"
5. Alrexrims Supra MT
6. Alexrims DM24
ИНтересува ме качеството, но нека се сублюдава и цената, тъй като и тя е важна за мен.
II. Идва ред на спиците. Тук съм много зле, така, че ако може давайте съвет за диаметър и модел (говорим за DT).
III. Сега имам този модел главини на Formula, с които се предлага първи вариaнт на HT2 (не знам за втори). Доволен съм то тях, при кривенето не са отворили луфт, въпреки, че удара беше доста силен и подъл. Ще ми се, щом така и така ще сменям шини да сложа нещо по-здраво от това, но с разумна цена, в рамките на 70-80лв за задна главина. Също така бих искал да знам дали на главина с нормална ос отзад, може да се пъхне 150ммх12мм, тъй като евентуално след някакво там време, може да сложа мека рамка (години са, не месеци:D).
За отпред също ми се иска нещо по-здраво, която да издържа на малко повечко тормоз и с което мога да бъда спокоен, че няма да се появят проблеми за по-дълго време. Да бъде по-евтинко, тъй като с меката рамка, обикновено идва и 20мм ос.