от NovemberCharlie » Чет Май 25, 2006 1:57 pm
[quote="Bacoto"]
За робифир предполагах, че са не особено качествени, защото не са никак известни. Просто едни познати ми казаха за тях, а и цените им са доста ниски.
Значи аз съм доста едрогабаритен: 185 см, и около 105 кг с тенденция да съм около 87 кг когато започна с по-екстремни карания, вкл. кротък даунхил. Дотогава смятам да ходя с него на работ(за да достигна горепосочените кг:). Което значи, че ми трябва за агресивно градско каране, поне по 12-15 км на ден. Освен това като навляза във форма след някой и друг месец мисля да се качвам по пресечен терен към Бистрица, Симеоново и подобни.
Стигаме до най-неприятната част-ресурсите. Предпочитам да дам около 250 лв оптимално, с нежелание ще дам 300, но най-вероятно ще ми се наложи да си взема един Драг за 350 лв.
Имам горе долу следните желания:
Предна дискова и преден аморт.
Алу рамка и май е тва.
Не знам дали да не направя компромис за рамката за сметка на други по-читави неща. Ходих до Метро, имам една машина с две дискови за 240 лв. Чудя се дали да не я взема в крайна сметка.
Малко се отплеснах, но вижте плс. Модела Джъмбо на Робифир. Изглежда доста добре и все пак се изкушавам.
[/quote]
Първо прочети архива и тогава решавай какво да си купиш щото до 250 лв. с мека вилка и предна дискова звучи като последно пътуване към гробищата.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани