Въпрос за дерайлиор :(

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Въпрос за дерайлиор :(

Мнениеот creon » Чет Юли 13, 2006 9:14 pm

Така 1во да се извиня за невярно написаното заглавие:) Сега към въпроса ;) харесал сам си Срам
SX-5 , но рамката ми няма ухо за дерайлиор тоест се захваща за остта на главината ;( Моля ви кажете има ли някакав начин да сложя срам-а на моята рамка из ЧЗВ четаш за някакви уши преходници ама в ъв Варна не сам видял такова нещо ако някой знае как става нека да сподели :)
Изображение Изображение
creon

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Чет Юли 13, 2006 10:59 pm

За съжаление няма начин. Дерайльорът и рамката ти са от съвсем различни класове и никой никога не е предвиждал едното да се ползва с другото.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот mih » Пет Юли 14, 2006 5:06 am

[quote="Admin"]

За съжаление няма начин. Дерайльорът и рамката ти са от съвсем различни [b]класове [/b]и никой никога не е предвиждал едното да се ползва с другото.
[/quote]

:thumbu: бих добавил и "поколения"
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот tailor » Пет Юли 14, 2006 7:18 am

[quote="mih"]

[quote="Admin"]

За съжаление няма начин. Дерайльорът и рамката ти са от съвсем различни [b]класове [/b]и никой никога не е предвиждал едното да се ползва с другото.
[/quote]

:thumbu: бих добавил и "поколения"
[/quote]
По принцип има такива уши на Shimano - питай Здравко Василев - Магазин Устрем, Варна
Аватар
tailor

Мнениеот creon » Съб Юли 15, 2006 6:27 pm

[/quote]По принцип има такива уши на Shimano - питай Здравко Василев - Магазин Устрем, Варна
[/quote] Точно него питах и той каза ,че вече ги нямало и Нико от Магазин "Нико" ми каза същото ако някой знае каде има да каже моля ;)
Изображение Изображение
creon

Мнениеот Ozzie » Нед Юли 16, 2006 8:37 am

Да се намеся и аз, но сигурен ли си, че точно този дерайльор ще работи с командите ти? Кажи какъв модел са , че поне да ти кажем струва ли си да даваш парите за SX-5.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот creon » Нед Юли 16, 2006 10:03 am

[quote="Ozzie"]

Да се намеся и аз, но сигурен ли си, че точно този дерайльор ще работи с командите ти? Кажи какъв модел са , че поне да ти кажем струва ли си да даваш парите за SX-5.
[/quote]
Ако съм 100 % сигорен ,че дерайлиора ще стане за мойта рамка :) ще си купя срам-ска команда това ми е ясно :)
Изображение Изображение
creon

Мнениеот klmn » Нед Юли 16, 2006 4:10 pm

Яз съм 100% сигОрен,че требва да си фърлиш рамката.:D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот octane » Нед Юли 16, 2006 9:00 pm

Ако си решил на всяка цена да сложиш оптегача на тази рамка, отиди на фрезист. Занеси му стария оптегач и му кажи да ти направи съшото ухо, като неговото, но с отвор с резба там, където се захваща оста на оптегача и то такава резба, че да може да се навие в нея и новият оптегач. Освен това трябва да му разясниш на фрезиста за болта, който регулира позицията на оптегача. Трябва да има предвидено място в ухото, където въпросният болт да опира и то така, че оптегача да може да се настрои в нормална позиция.
Аватар
octane

Рейтинг: 1260

Мнениеот did » Нед Юли 16, 2006 9:35 pm

[quote="octane"]

Ако си решил на всяка цена да сложиш оптегача на тази рамка, отиди на фрезист. Занеси му стария оптегач и му кажи да ти направи съшото ухо, като неговото, но с отвор с резба там, където се захваща оста на оптегача и то такава резба, че да може да се навие в нея и новият оптегач. Освен това трябва да му разясниш на фрезиста за болта, който регулира позицията на оптегача. Трябва да има предвидено място в ухото, където въпросният болт да опира и то така, че оптегача да може да се настрои в нормална позиция.
[/quote]

с две думи - търсифразист спетвисшиобразования.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот URNEST » Нед Юли 16, 2006 9:56 pm

[quote]с две думи - търсифразист спетвисшиобразования.[/quote]

Баш с две думи:thumb:
Аватар
URNEST

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ