Протектори 2

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Протектори 2

Мнениеот george89 » Вто Юли 18, 2006 9:46 am

Zdr!
Tarsia si kaska+protector za grab.
Vaprosat mi e kade se prodavat evtini kaski do 100lv-6lemove. Pod evtin imam predvid da ne sa izkustveno zavi6eni zaradi magazina. Protektori za grap, ne tseli oblekla, ako niakoi znae kade se prodavat da kazva barzi4ko.
Predvaritelno blagodaria.
a da triabvat mi do sedmitsa, mnogo molia barzi4ko
4ao

PS До админите: След като питам значи не съм открил информацията във форума, вероятно защото няма такава. Моля не ми заключвайте темата защото отговорите ме интересуват. Все пак идеята на тозифорум е да си помаме нали, а не да се пращаме да гоним михаля по безбройните му страници с частична и непълна информация
george89

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Вто Юли 18, 2006 1:55 pm

Форумът наистина е да си помагаме, но не и да повтаряме като папагали едно и също.
В ЧЗВ я има ето тази тема:
http://mtb-bg.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8084
Прочети я, защото не знам в БГ да се продава друг толкова евтин шлем, т.е. единствено него могат да ти препоръчат.

За протекторите за гръб наистина не намерих сотатъчно информация, така че ти оставям темата. Виждал съм такива в почти всички големи веломагазини, както и в някои моторджийски, има и в магазините SLS (протектор за гръб на Rossignol), така че избор имаш, но ще трябва да го направиш сам (повечето хора, които познавам, карат с цели брони тип жилетка, така че едва ли ще събереш много мнения).
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот airborneone » Вто Юли 18, 2006 7:26 pm

[quote="Admin"]

Форумът наистина е да си помагаме, но не и да повтаряме като папагали едно и също.
В ЧЗВ я има ето тази тема:
http://mtb-bg.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8084
Прочети я, защото не знам в БГ да се продава друг толкова евтин шлем, т.е. единствено него могат да ти препоръчат.

За протекторите за гръб наистина не намерих сотатъчно информация, така че ти оставям темата. Виждал съм такива в почти всички големи веломагазини, както и в някои моторджийски, има и в магазините SLS (протектор за гръб на Rossignol), така че избор имаш, но ще трябва да го направиш сам (повечето хора, които познавам, карат с цели брони тип жилетка, така че едва ли ще събереш много мнения).

[/quote]

До гн Админа:D. Шлема на драг съкс много лошо! Накратко Ужасен е, Все едно главата ти е в сауна, а тялото във фризер(когато е по-хладно) Еинствено не е толкова зле като протекция, върши работа, ама то да не се налага:uhh:. За каране не става.:peace:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Admin » Вто Юли 18, 2006 8:42 pm

Може и така да е, аз не карам с такъв :D Ама човека като иска да е до 100лв., не знам какво друго може да му се препоръча (от България):dunno:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот george89 » Сря Юли 19, 2006 6:11 pm

Знаете ли къде има шлемове и по специално този на драг. Днес доста обикалях но имат само каски
плс кажете
george89

Мнениеот airborneone » Сря Юли 19, 2006 6:51 pm

[quote="Admin"]

Може и така да е, аз не карам с такъв :D Ама човека като иска да е до 100лв., не знам какво друго може да му се препоръча (от България):dunno:
[/quote]

100 те лева да си ги изпие със здраве и да даде 190-290 лв за защита на ГЛАВАТА си, щото и да търси няма да намери резервна.:beer:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот george89 » Сря Юли 19, 2006 7:01 pm

[quote="airborneone"]

[quote="Admin"]

[/quote]

100 те лева да си ги изпие със здраве и да даде 190-290 лв за защита на ГЛАВАТА си, щото и да търси няма да намери резервна.:beer:
[/quote]

много хубаво :) но къде са тези шлемове:banghead:
george89

Мнениеот Admin » Сря Юли 19, 2006 10:39 pm

Шлемове на Drag би трябвало да има в магазините на Веломания, а и другаде, където се продават тези велосипеди.
Аватар
Admin

Мнениеот URNEST » Чет Юли 20, 2006 12:59 am

[quote="george89"]

[quote="airborneone"]

[quote="Admin"]

[/quote]

[/quote]

много хубаво :) но къде са тези шлемове:banghead:
[/quote]

http://www.ridespot.net/product_info.ph ... f1c24d67e7
Аватар
URNEST

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ