Sprint Swan

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Sprint Swan

Мнениеот Axxxel » Пон Окт 16, 2006 3:25 pm

Здравейте на всички.Случи ми се така, че на далавера взех един байк (именно Sprint Swan).Не го бях чувал (пък и не съм много наясно с моделите), но пък рамката ми се видя доста добра...и го взех.Търсих инфо за това колело, но незнам защо има изключително малко информация за него.Успях да го намеря само тук: http://www.12gotrading.com/?page=record&id=272&orderby=merk.Абсолютно същото е.Само дисковата спирачка е заменена с v-brake, но смятам да оправя това :8D:.Та молбата ми е...ако сте запознати с този модел, да ми дадете важето мнение за него.Все пак смятам да го стегна и пролетта да юркам баирите :) .За сега според мен само гумите трябва да му сменя (че са сложили шосейни) и командите, че са се позахабили малко.Много ще съм ви благодарен ако споделите мнението си :)
Axxxel

Рейтинг: 1200

Мнениеот did » Пон Окт 16, 2006 3:44 pm

[quote="Axxxel"]

Все пак смятам да го стегна и пролетта да юркам баирите :)[/quote]

По-добре недей с това колело да доближаваш баирите. Карай си го само из града, при това внимателно, защото то не е планинско колело.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот КънчоДамянов » Пон Окт 16, 2006 5:07 pm

[quote="did"]

[quote="Axxxel"]

Все пак смятам да го стегна и пролетта да юркам баирите :)[/quote]

По-добре недей с това колело да доближаваш баирите. Карай си го само из града, при това внимателно,[color=red]защото то не е планинско колело[/color].
[/quote]

!!!
КънчоДамянов

Мнениеот Nazgull » Пон Окт 16, 2006 7:21 pm

Лелеле, каква пародия. Много си се преебал с тая чукундурница
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Рейтинг: 1700

Мнениеот Axxxel » Пон Окт 16, 2006 7:40 pm

Хаха...ясно...само за града :) разбрах.Но не смятам, че е преебавщина при положение, че колелото е страшно запазено, а го взимам за 100 лева...
Axxxel

Мнениеот airborneone » Пон Окт 16, 2006 7:42 pm

[quote="Axxxel"]

Хаха...ясно...само за града :) разбрах.Но не смятам, че е преебавщина при положение, че колелото е страшно запазено, а го взимам за 100 лева...
[/quote]

ако не си го взел , просто не го взимай! Ако наистина искаш колело за суркане почети малко в чзв, ама доста, а 100те лв ги използвай за гуми (в хубавия вариянт ще ти трябват още 8лв за 2 гуми)
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Nazgull » Пон Окт 16, 2006 9:44 pm

Пич, тва колело и 60лв не трябва да му искат
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Рейтинг: 1700

Мнениеот Ozzie » Пон Окт 16, 2006 9:50 pm

[quote="Axxxel"]

Хаха...ясно...само за града :) разбрах.Но не смятам, че е преебавщина при положение, че колелото е страшно запазено, а го взимам за 100 лева...[/quote]
'ми направо си е преебавка, като се има предвид, че ново е 150-160 лв. Това за тук в България. Онея извънземните цени в трицифрени суми в еуро да си ги харчат на запад.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Axxxel » Пон Окт 16, 2006 11:59 pm

Интересното е, че никъде няма инфо за него по българските сайтове...това защо...незнам...Пък уж знам Спринт са български байкове...Ама май ще ви се доверя.Не разбирам токова от Байкове.Поне като успях да го покарам м се видя и доста леко.За моите скромни 54 кила, това колело го вдигах без почти никакво усилие с една ръка...лекичко си е.Та скоро ще трябва да го върна...Значи казвате, че и тези 100 лева не си заслужава така ли?
Axxxel

Мнениеот did » Вто Окт 17, 2006 9:44 am

[quote="Axxxel"]

Значи казвате, че и тези 100 лева не си заслужава така ли?[/quote]

Цената тук никой не би трябвало да я коментира - тя е такава, каквато се разберете с продавача. Ако и двамата ви устройва - всичко е ОК.

Просто трябва да знаеш, че си си купил колело за ходене до работа (училище, парк,...), а не планинско колело. Ако си готов за такова колело да дадеш 100 лева - всичко е наред. Аз бих дал, за да съм спокоен, че ако ми го откраднат като го зарязвам наляво-надясно, после няма да ме е яд.

Велосипедите на Спринт се обсъждат много, включително и тук, но само тези от тях, които са правени да се карат, а не да се показват.

Този лебед е от вторите.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Seeker » Сря Окт 18, 2006 10:33 am

Едно приятелче има въпросната рамка оборудвана с по качествени части и мога да твърдя ,че рамката понася доста тормоз в планината. Колкото и да е странно Лебед в Планина :)
Seeker

Мнениеот airborneone » Сря Окт 18, 2006 11:00 am

[quote="Seeker"]

Едно приятелче има въпросната рамка оборудвана с по качествени части и мога да твърдя ,че рамката [color=red][size=100]понася доста тормоз [/size][/color]в планината. Колкото и да е странно Лебед в Планина :)
[/quote]

различните хора разбират различни неща под "тормоз", а този лебед не е от тези които понасят "доста тормоз"
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот nindja » Сря Окт 18, 2006 11:08 am

Scott High Octan Ruuullllzzzzz!!!!!
Казват ми че съм откачака щот карам цял ден колело без седалка!
nindja

Рейтинг: 1181

Мнениеот did » Сря Окт 18, 2006 11:13 am

[quote="airborneone"]

този лебед не е от тези които понасят "доста тормоз"
[/quote]

Всъщност още от древни времена хората са яздели лебеди. Примерите са много. Гърците например са яздили лебеди.

[img]http://www.theoi.com/image/K10.11Aphrodite.jpg[/img]

В Египет също са открити статуи на хора, яздещи лебед, които са датирани столетия преди Христа:

[img]http://www.virtual-egyptian-museum.org/Collection/Imgs/MET/VS/MET.VS.00159.02-ZXL.jpg[/img]

Лебеди са яздили не само хората, но и елфите:

[img]http://bpics.rubylane.com/graphics/shops/bashfulboy/zx201299.7L.jpg?686[/img]

Никъде няма обаче исторически данни, че тия лебеди са били яздени в планина или са били тормозени. Просто са си ги яздили мирно и кротко и толкова.

Учете се от историята!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Seeker » Чет Окт 19, 2006 7:28 am

[quote="airborneone"]

[quote="Seeker"]

Едно приятелче има въпросната рамка оборудвана с по качествени части и мога да твърдя ,че рамката [color=red][size=100]понася доста тормоз [/size][/color]в планината. Колкото и да е странно Лебед в Планина :)
[/quote]

различните хора разбират различни неща под "тормоз", а този лебед не е от тези които понасят "доста тормоз"
[/quote]

проблема ,е че може за теб да е разходка в парка. въпроснат рамка е видяла достатъчно брой пускания по ДХ трасе ... а както знаем това си е тормоз :)

Г-н Дид тъй като сте майна въпросното колело по настоящем също е във вашия град и сте го виждал мисля. Има една особенна боя ....
Seeker

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Окт 19, 2006 8:28 am

[quote="Seeker"]

[quote="airborneone"]

[quote="Seeker"]

[/quote]

[/quote]

проблема ,е че може за теб да е разходка в парка. въпроснат рамка е видяла достатъчно брой пускания по ДХ трасе ... а както знаем това си е тормоз :)

Г-н Дид тъй като сте майна въпросното колело по настоящем също е във вашия град и сте го виждал мисля. Има една особенна боя ....
[/quote]
По настоящем г-н Дид не е в неговия град.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот username » Чет Окт 19, 2006 7:04 pm

ХА ХА ХА ХААААААААААААААААААААА
did, не знам с какво се занимаваш по принцип, обаче винаги даваш мнага нагледни примери!!! от къде намираш време да намериш хора яздещи лебеди просто не знам!

охххх
БОЗИЧКА - леко резлива...
Аватар
username

Рейтинг: 1255

Мнениеот BikeArea » Сря Окт 25, 2006 10:48 pm

Моят шеф казва: "Като ще правим нещо да го правим като хората!", та и did, като е решил да пише post-ове да го направи както си трябва. :)
А относно колелото: наистина е малко причудливо, но ако е здраво - защо не? все пак е за 100 лв !
Аз също подкрепям тезата "Евтино колело за града" и съм много доволен от този принцип!
Моят съвет: поспазари се още малко с продавача и карай колелото насам-натам, спусни се по някое лекичко трасе в планината 1-2 пъти и ако ти е кеф взимай едно стойностно планинско колело и подскачай по баирите! :beer:
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ