[quote="ddevil"]
[quote="bluskanie"]
[quote="FasTmaN"]
Ем така добре ли е или да махна още нещо
[/quote]
Махни тъпите си въпроси...
[/quote]
Хаха..това най-вече:thumbu:
@Fastman: Нищо лично, но напоследък зачестиха куп въпроси, които те интересуват и може би искаш да си купиш нещо, но не е добре така. Питаш за 5-хиляди вилки кои били добре, кои са за С2, кои с крив стержен и т.н. Пита се когато си се решил да си вземеш нещо и просто се колебаеш кое да е, а не просто за да разбереш ей-така кое е по-добро - форума не е чат!:boggled:
По-темата: пак си правил нещо без да си проверил!:confused: Най-малкото от обща <s>байкърска</s> култура след като си member от мин 2-3 месеца тряя да си разбрал че на Manitou вносители са OneDitribution.Пращаш им един мейл и така, досега като съм питал за нещо(към ridespot,но предполагам е същото) Симо ми е отговарял доста любезно и приветливо на всички въпроси, ако нещо го няма в наличност ми е предлагал нещо подобно в същия ценови клас и т.н,абе с две думи знае как да се отнася към евентуалните клиенти и най-малкото разбира малко или много от това с което се занимава. Така че по-добре тъй като на доста хора им е писнало от безсмислени теми, питаш НАПРАВО магазина, който продава продукта, който си си харесал, дали го имат, става ли за еди-кво си и т.н... капиш?!:D
И once again-нищо лично, просто ти давам идея как да направиш живота на хората във форума може би по-лек след като няма да е нужно хората да отговарят на някой твой въпрос, след като той няма никакъв смисъл,а е само за да си изясниш някои неща от живота,а не защото ти се налага наистина да разбереш кое е по-добре/зле:peace:
пс.Може да не си ме разбрал правилно тъй като не успях да се изразя добре, защото малко бързах, но мисля че ще схванеш главната идея:)
пс2.Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче.Идеята ми е следната-ще дойде време когато наистина ще се нуждаеш от помощта на някой от форума за даден продукт, но може би всеки ще си каже-"А, гледай го тоя спамър пак пуснал няква куха тема, за кво да му отговарям като след 1 седмица ще има друга пак?!" Така че мисля и за твое добро...както казах нищо лично, с нищо не си ме обидил че сега да говоря против теб и т.н. Просто няма смисъл всеки път от такъв тип теми:):thumbu:
[/quote]
ОК спирам просто искам малко да разуча повече зарбавям да пиша в раздела