Gold Label Jump Series II vs. DJ2`07 100mm QR20

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Gold Label Jump Series II vs. DJ2`07 100mm QR20

Мнениеот FasTmaN » Пон Дек 04, 2006 3:22 pm

Коя вилка е по-добра и въобще в бг има ли го тва Маниту и дали някой знаем малко повече инфо за него за Марзочито знам достатъчно сега ме интерисува Манитуто :)
Благодаря предварително!
Skype - nicksan90
E-mail - [email protected]
:D :D :D Money,I Love Money :D :D :D
Аватар
FasTmaN

Рейтинг: 1700

Мнениеот Admin » Пон Дек 04, 2006 3:25 pm

:offtopic:
Fastman, оправи си подписа, за да отговаря на изискванията (можеш да ги видиш при останалите правила на форума) :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот FasTmaN » Пон Дек 04, 2006 3:45 pm

Ем така добре ли е или да махна още нещо :dunno:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот bluskanie » Пон Дек 04, 2006 3:48 pm

[quote="FasTmaN"]

[/quote]

Махни тъпите си въпроси... :finger:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот FasTmaN » Пон Дек 04, 2006 3:49 pm

До тук със спамовете темата ми е важна!
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот Admin » Пон Дек 04, 2006 6:56 pm

[quote="FasTmaN"]

[/quote]

Оформих ти го така, че да не е в нарушение.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот FasTmaN » Пон Дек 04, 2006 7:11 pm

Аха няма проблем :beer:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот ddevil » Пон Дек 04, 2006 8:27 pm

[quote="bluskanie"]

[quote="FasTmaN"]

[/quote]

[/quote]

Хаха..това най-вече:thumbu:
@Fastman: Нищо лично, но напоследък зачестиха куп въпроси, които те интересуват и може би искаш да си купиш нещо, но не е добре така. Питаш за 5-хиляди вилки кои били добре, кои са за С2, кои с крив стержен и т.н. Пита се когато си се решил да си вземеш нещо и просто се колебаеш кое да е, а не просто за да разбереш ей-така кое е по-добро - форума не е чат!:boggled:

По-темата: пак си правил нещо без да си проверил!:confused: Най-малкото от обща <s>байкърска</s> култура след като си member от мин 2-3 месеца тряя да си разбрал че на Manitou вносители са OneDitribution.Пращаш им един мейл и така, досега като съм питал за нещо(към ridespot,но предполагам е същото) Симо ми е отговарял доста любезно и приветливо на всички въпроси, ако нещо го няма в наличност ми е предлагал нещо подобно в същия ценови клас и т.н,абе с две думи знае как да се отнася към евентуалните клиенти и най-малкото разбира малко или много от това с което се занимава. Така че по-добре тъй като на доста хора им е писнало от безсмислени теми, питаш НАПРАВО магазина, който продава продукта, който си си харесал, дали го имат, става ли за еди-кво си и т.н... капиш?!:D

И once again-нищо лично, просто ти давам идея как да направиш живота на хората във форума може би по-лек след като няма да е нужно хората да отговарят на някой твой въпрос, след като той няма никакъв смисъл,а е само за да си изясниш някои неща от живота,а не защото ти се налага наистина да разбереш кое е по-добре/зле:peace:

пс.Може да не си ме разбрал правилно тъй като не успях да се изразя добре, защото малко бързах, но мисля че ще схванеш главната идея:)

пс2.Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче.Идеята ми е следната-ще дойде време когато наистина ще се нуждаеш от помощта на някой от форума за даден продукт, но може би всеки ще си каже-"А, гледай го тоя спамър пак пуснал няква куха тема, за кво да му отговарям като след 1 седмица ще има друга пак?!" Така че мисля и за твое добро...както казах нищо лично, с нищо не си ме обидил че сега да говоря против теб и т.н. Просто няма смисъл всеки път от такъв тип теми:):thumbu:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот FasTmaN » Вто Дек 05, 2006 11:14 am

[quote="ddevil"]

[quote="bluskanie"]

[quote="FasTmaN"]

[/quote]

[/quote]

Хаха..това най-вече:thumbu:
@Fastman: Нищо лично, но напоследък зачестиха куп въпроси, които те интересуват и може би искаш да си купиш нещо, но не е добре така. Питаш за 5-хиляди вилки кои били добре, кои са за С2, кои с крив стержен и т.н. Пита се когато си се решил да си вземеш нещо и просто се колебаеш кое да е, а не просто за да разбереш ей-така кое е по-добро - форума не е чат!:boggled:

По-темата: пак си правил нещо без да си проверил!:confused: Най-малкото от обща <s>байкърска</s> култура след като си member от мин 2-3 месеца тряя да си разбрал че на Manitou вносители са OneDitribution.Пращаш им един мейл и така, досега като съм питал за нещо(към ridespot,но предполагам е същото) Симо ми е отговарял доста любезно и приветливо на всички въпроси, ако нещо го няма в наличност ми е предлагал нещо подобно в същия ценови клас и т.н,абе с две думи знае как да се отнася към евентуалните клиенти и най-малкото разбира малко или много от това с което се занимава. Така че по-добре тъй като на доста хора им е писнало от безсмислени теми, питаш НАПРАВО магазина, който продава продукта, който си си харесал, дали го имат, става ли за еди-кво си и т.н... капиш?!:D

И once again-нищо лично, просто ти давам идея как да направиш живота на хората във форума може би по-лек след като няма да е нужно хората да отговарят на някой твой въпрос, след като той няма никакъв смисъл,а е само за да си изясниш някои неща от живота,а не защото ти се налага наистина да разбереш кое е по-добре/зле:peace:

пс.Може да не си ме разбрал правилно тъй като не успях да се изразя добре, защото малко бързах, но мисля че ще схванеш главната идея:)

пс2.Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче.Идеята ми е следната-ще дойде време когато наистина ще се нуждаеш от помощта на някой от форума за даден продукт, но може би всеки ще си каже-"А, гледай го тоя спамър пак пуснал няква куха тема, за кво да му отговарям като след 1 седмица ще има друга пак?!" Така че мисля и за твое добро...както казах нищо лично, с нищо не си ме обидил че сега да говоря против теб и т.н. Просто няма смисъл всеки път от такъв тип теми:):thumbu:
[/quote]
ОК спирам просто искам малко да разуча повече зарбавям да пиша в раздела :)
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот ddevil » Вто Дек 05, 2006 11:26 am

Е не го приемай толкова навътре, аз не мога да ти забраня да пишеш във форума, а и не бих го направил ако имах "силата":angel2: Доколкото знам има irc канал на форума - там може да задаваш въпроси на които може би ще ти бъде отговорено веднага:D И тук може да питаш ама вече като си поставен пред избора - "Така, имам парите обаче се колебая между x, y, z и незнам кое по-ще ми е добре за начина по който карам. Бихте ли ми помогнали в избора на бъдещата ми вилка" или нещо от този тип. Така "новият" форум ще придобие един по-чист вид:)
:peace:
Аватар
ddevil

Мнениеот FasTmaN » Вто Дек 05, 2006 12:57 pm

[quote="ddevil"]

Е не го приемай толкова навътре, аз не мога да ти забраня да пишеш във форума, а и не бих го направил ако имах "силата":angel2: Доколкото знам има irc канал на форума - там може да задаваш въпроси на които може би ще ти бъде отговорено веднага:D И тук може да питаш ама вече като си поставен пред избора - "Така, имам парите обаче се колебая между x, y, z и незнам кое по-ще ми е добре за начина по който карам. Бихте ли ми помогнали в избора на бъдещата ми вилка" или нещо от този тип. Така "новият" форум ще придобие един по-чист вид:)
:peace:
[/quote]
Тъй като нямам irc ще спря да питам за неща които няма да копувам ще пиша само в краен случай кагато наистина имам парите но по принцип аз парите за вилка имам но не знам каква ? :)
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот ddevil » Вто Дек 05, 2006 8:02 pm

[quote="FasTmaN"]
Тъй като нямам irc ще спря да питам за неща които няма да копувам ще пиша само в краен случай кагато наистина имам парите но по принцип аз парите за вилка имам но не знам каква ? :)
[/quote]

Хах...еми щом имаш парите вече можеш да си питаш наистина, но преди това питай първо вносителите на избрания от теб продукт дали го имат в наличност.А и също е много трудно да се каже кое е по-добро(примерно тея две вилки-никой не е карал с такава достатъчно дълго време че да разбере "+" и "-"-те им може би) Най-добре е наистина да отидеш в магазина(или да им пратиш майл/обадиш) и там да им кажеш за какво ти трябва вилка.Те ще те насочат към нещо.Абе има много начини да избереш нещо, сега няма да ти обяснявам подробно всичко и т.н.

пс.Както видя примера с лъжливото овчарче подейства още сега(предположих че за пореден път си писал темата с идеята да разбереш кое е по-хубавото,а не че наистина си решил да си купиш вилка...sorry:I)

Айде успех в купуването на вилка...:thumbu:
Аватар
ddevil

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ