iiccoo написа:Днес си взех нови ръкохватки. http://eshop.dimibike.com/product_info. ... cts_id=773 Някой ползва ли подобни и ако да дали се добриАз нямам търпение да ги "поразходя". А това с водата май е някакъв мит. Който питам как се слагат всеки ми вика с вода. На първата намокрих отвътре и после с една гъба отвреме на време мокрих и нищо. Ръцете ми се строшиха да въртя. На втората викам може да трябва повече вода. Закарах го в банята и там под подвижния душ, Все тая. 40 минути съм ги слагал и повече. Сега кожата на ръцете ми е пламнала от болка и не знам как не се свали от толкова зор. Другия път ако ще пари колкото за ръкохватките да дам, но ще ги сменям в сервиз
Някой имал ли е подобни преживявания?
Liohman написа:И след 2 часа ти свалят кожата, а след още 2 нищо не е останало от гриповете. Хах доста гаднички са.
afterburner написа:Не ги върти, а ги удряй с ръка в посока на влизането им, след няколко (десетки) удара ще влезнат
CR Vektor написа:най лесно и най предпочитано е пъхаш компресора/помпата в дупчицата на края на грипа и помпиш влиза много яко или с блъскане в посока влизане също много лесно но никаква вода или съпуни после нямат спиране
ako ima6 predvid 4e ti svalqt kojata dokato kara6 da otbeleja samo 4e zatui sa r1kavicite
абе някой гений тука да е пробвал вyлшебното вещество САПУН??? малко хлyзга в началото, но за тoва пък влизат с едно движение... icon_smile_approve.gif не съм единствения който я ползва тая система (салга се супер малко...)
Demo 9 написа:а пък по-нататък дай 15 лв за такива с болтчета и няма да имаш повече подобни проблеми![]()
http://www.eshop-gorgona.com/catalog/product_info.php?cPath=31_101_121&products_id=1250 -аа те даже били 12.90
Кви води кви сапуни, масла и така на татъка дотатъчно ясно и смислено и линк е дал !
Мога да ти кажа ,че Liohman не говори глупости от както се помна така си вкарвам гриповете (самоче с компресор ама все тая) само на BIKEWEEKED за мой тъп късмет ми се скъсаха 2 дена преди това гриповете и никъде в Пловдив нямаше хубави за това като дойдох в София си взех от един магазин и тъй като няма помпа и трябваше да ги вкарам с вода и чак в неделя горе-долу спряха да се въртатwuminator написа:liohman какви глупости говориш тка и не разбрах.... човека вече си е купил гриповете И КЪВ ЕПРОБЛЕМА В САПУНА А?се на мноо знаещи се праите сички, а ако грип-а е много мек и се огъва като го удряш???помпа?! когато сложиш малко сапун МАЛКО то като изсъхне повече не мръдва!
liohman какви глупости говориш тка и не разбрах.... човека вече си е купил гриповете И КЪВ ЕПРОБЛЕМА В САПУНА А?се на мноо знаещи се праите сички, а ако грип-а е много мек и се огъва като го удряш??? помпа?! когато сложиш малко сапун МАЛКО то като изсъхне повече не мръдва!
А в случай че помпата ти е в мазето по необясними причини и те мързи да слезеш до долу, с една пипетка слагаш малко вода в процепа завърташ,и грипа си тръгва
добре добре разбрах че си велик... казах че не могат да се сложат меки грипоже с потупжане защото се кривят,с помпа не съм пробвал но за сапун стаа много лесно повече няма кво да говориме icon_offtopic.gif ЗЛЕКОВЦИ?! icon_rofl.gif icon_rofl.gif абе ти и нов български ще измислиш icon_bowdown.gif ПОКЛОН!
Досега не съм виждал по добро от това: http://www.odigrips.com/. Струват си всеки един лев...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта