съвет за vf2 хидравликата ...

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

съвет за vf2 хидравликата ...

Мнениеот airborneone » Сря Яну 31, 2007 5:31 pm

...и по специялно 66вф2 06'.
Мисля да си взема такава вилка, но дочувам разни лоши неща за вф2 хидравликата. Наясно съм, че това е по-ниския клас хидравлика, но понеже не съм карал тази хидравлика , не съм наясно дали има проблемчета / спайкване и тн. Ако някой има опит и желае да сподели ще има бирена имотикона :beer: + реална след покупката ;)
Мерси предварително :)

п.п.
Търсих, намерих доста теми , но не намерих нищо конкретно за тази вилка + хидравлика...
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот I need money » Сря Яну 31, 2007 8:07 pm

Ако ползваш 66вф2 за ФР ще ти е повече от добре ;)
НЕМА от какво да се плашиш-това все пак са 66ци :)
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот bikerider » Сря Яну 31, 2007 11:43 pm

Тоя термин "спайква" е толкова размит от разни "разбирачи" като Вергиев, че няма накъде... всичко може да се изкара че "спайква"...

колко килограма ездач?
какви пружини?
колко масло?
какво масло?
какъв стил?
каква скорост?

Вилките идват с една фабрична настройка, а каращите са много и най-различни като тегло, стил и скорост - не може да се даде еднозначен отговор просто ей така в стил "питах хора, които разбират"... за едни ще "спайква" поради куп причини, с които не са наясно, за други няма да "спайква" щото ще карат и ще си настройват вилките по себе си.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот airborneone » Пет Фев 02, 2007 12:12 am

аре де никой ле не е имал/карал таквоз чудо... аз ще си купувам нова , няма да ви деба из тъмното...
Аватар
airborneone

Мнениеот spinsession » Пет Фев 02, 2007 1:14 am

Не те знам какъв си и как караш,ама СИЛНО се съмнявам че ще имаш проблеми със спайкване от страна на тази вилка! това спайкването е най-често срещания проблем на ВСИЧКИ вилки в този форум,не в планината!
и ако чакаш сериозен отговор задай сериозен въпрос! най малкото започни с това какво ще караш! и как!
вилката си е хубава и не знам дали има хора от масово пишещите дето са я пробвали(с малки изключения) и дали въобще са карали вилка от подобен клас!
това със спайкването голям смях значи!
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот airborneone » Сря Фев 14, 2007 2:26 pm

мерси на всички :beer:
някой друг да сподели впечатления от 66 вф2 ...

п.п.
@ спинсешън, ще се кара фр . Под фр разбирам дх трасетата с високо натоварване (само няма да се състезавам)+ въртене от време на време + скокове ддж и тн.
Аватар
airborneone

Мнениеот spinsession » Чет Фев 15, 2007 12:34 pm

Мисля че тази вилка ще ти свърши прекрасна работа! Но да си кажат и тея които карат VF2! :beer:
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот airborneone » Чет Фев 15, 2007 12:50 pm

spinsession написа:Мисля че тази вилка ще ти свърши прекрасна работа! Но да си кажат и тея които карат VF2! :beer:

@спинсешън :beer:
май няма хора с вф2 във форума... :V:
п.п.
То още малко като погладувам :angel2: за нова вилка и може да се метна на нещо друго пак еднокоронно.... @геко ;) :D
Аватар
airborneone

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ