ScarefacE написа:това означава ли, че на Драг примерно от 80 лв няма да ме предпази от по-сериозно падане?
П.С. А за протекторите за крака и ръце, какви бихте ми препоръчали?
Да уточня, че ако за малко пари ще означава трошени кости и рани, подобре да събера още и тогав да карам, няма смисъл да купувам шлем или протектор, само да се правя на power ranger
ScarefacE написа:това означава ли, че на Драг примерно от 80 лв няма да ме предпази от по-сериозно падане?П.С. А за протекторите за крака и ръце, какви бихте ми препоръчали?
Да уточня, че ако за малко пари ще означава трошени кости и рани, подобре да събера още и тогав да карам, няма смисъл да купувам шлем или протектор, само да се правя на power ranger
ScarefacE написа:това означава ли, че на Драг примерно от 80 лв няма да ме предпази от по-сериозно падане?
Admin написа:...
Не, не означава. Никой не може да ти каже подобно нещо, защото при всяко едно падане има десетки неща, които може да те спасят или увредят...
ScarefacE написа:това означава ли, че на Драг примерно от 80 лв няма да ме предпази от по-сериозно падане?П.С. А за протекторите за крака и ръце, какви бихте ми препоръчали?
ScarefacE написа:разликата се изразява в степента на предпазване или в комфорта и удобството да ги носиш?
ScarefacE написа:...челадинките не ги харесвам, защото не предпазват лицето.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта