В скриймбайкс го имаше, но предпочитам да го взема от обикновен магазин, защото не знам как ще ми го доставят. Или колело от подобно ниво за около 600 кинта, без Драг, Спринт и Рам?

STOMANCHO написа:Оооо TREK 4300 един фр кара и е е*бати скърцаллника!
outsider написа:Явно не са имали 19 цолови рамки
Black cat написа:Инча. В цолове се измерваше май тръбите.
Admin написа:@outsider
Това не е истината! Това си е някакво твое мнение, на което имаш право, разбира се, но мястото му съвсем не е тук! Защото и други хора от Шопия си имат подобно мнение за теб и твоите съграждани, и те понякога си го заявяват така на всеослушание и без особена причина. И какво става в крайна сметка - караници, вражди, лоша атмосфера във форума и то заради неща, които нямат нищо общо с колоезденето! Никой не те е карал да си вземеш "шопски" байк, никой не е виновен, че в София заплащането е по-високо (това са икономически и социални процеси и дадености, а не някакъв заговор) и т.н., и т.н. И не знам защо се опитваш да се направиш на жертва преди още да е станало каквото и да било... един вид, аз ви отварям очите и вие ще ме баннете заради това.
Ще поизтрия туй-онуй и държа да приключим дотук с нападките на основа местожителство, форумът няма нужда от подобни смешни кавги!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта