HepBeH_XaMcTep написа:Ако трябва да избирам между race и lite - бих избрал race.
Kарах известно време и с 2-та модела;
Lite - осезаемо по-добро проветрение , но за сметка на това трудно стоят на място(да не говорим при въртене), по-малки са като размер от race.
Race - по-големи, двете "кори" са отделени и наколенката е осезаемо по-гъвкава, подвижна; в общи линии си седят на мястото, но често се налага наместване(главно при въртене);както каза Newone проветрението не е на ниво.
Ако имаш финансовата възможност да отделиш още 25 лв бих те насочил към Race Face Rally FR - много добре пороветрени, много по-добра защита((спрямо 661 race/lite) и най-вече - никякво мърдане от коляното, дори след 50 км въртене
Nazgull написа:абе, а тея raceface rally къде се продават в България? Преди време bikerider ми пусна една оферта да ми докара от чужбина, ама нямах тогава 150лв за кори (то и сега нямам, щото събирам за вилка, ама все пак си питам![]()
)
wuminator написа:...няма смисал от race face защото нямат дилър за БГ и се вкарват единични много скъпи бройки...за ен
wuminator написа:661 не с апо лоши от реис феис в нито едно отношение
wuminator написа:може би си прав... зависи за къде ги ползваш не съм карал рейс фейс ... я каи ква е разликата![]()
Harka написа:Само за протокола... По-неудобна наколенка от последния вариант на Race Face не съм слагал. Факт. Така че по-полека с обобщенията...
Admin написа:По-скоро е въпрос на крака
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта