Downhill_01 написа:Здравейте, от скоро имам вилка RS Domain 318 и имам проблем с компресията. Отначало врътката се въртеше доста трудно, но днес успях да я раздвижа, въртеше се лесно, опитах се да я настроя към "-" и врътката спря да клика , забелязах че ходът й към "-" е безкраен т.е. все едно се върти на място, докато към "+" се спира.Някой имал ли е подобен проблем, знае ли как се оправя и тн.
Защо не ми писа в фасебоок както обикновено ?
Да беше изчакал 2 дена щеше да имаш боксер

Он:
Ето ти описания на проблема:
Понеже вътре в компресията има шиш
който върти един пластмасов чоп/врътка, който на своя страна върти долната част на компресията, която запушва дупките за маслото.
Виж долната част на компресията дали е на място, според мен не е, шом има безкраен ход.
Ако не е, има 2 чопа отстрани цъкни ги и ще падне долната част, виж вътре всичко ли е наред(Видимо да няма щети).
Ако всичко е наред я сглоби, според мен чоповете са отървали и затова има безкраен ход.
Един вид главния шиш на компресия не стига до пластмасовия чоп/Врътка(долната част на компресията е тръгнала да пада или е счупена).
А трудното въртене е поради липса на грес където кликовете на компресията.

2-ри вариянт:
Понеже горе където е врътката главния шиш се стяга към компресията, ако е разтегнат ще има точно такъв проблем.
Два ключа 8-ци(май бяха и всичко е наред.)
За 2-ят вариант не съм сигурен понеже мина време от както съм разглобявал компресия и малко съм позабравил.