Помощ за избор на главина

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Помощ за избор на главина

Мнениеот mcherganski » Вто Яну 06, 2015 2:34 pm

Не съм много запознат с главини и изобщо толкова със всички части на велосипедите.. В момента съм с Cross T-Rex и си търся задна главина .. Целта на търсенето ми е не , че сегашната не става , а искам да усиля звука на онова тракане което се чува от главината . Също така искам да попитам дали може да се добавят още там не знам точно какво са да трака повече или трябва да се купува нова главина и ако трябва искам да ми препоръчате.Моля да ми пращате такива със земни цени , а не главини по 1000 лв :D Благодаря на всички предварително !
mcherganski

Рейтинг: 1200

Re: Помощ за избор на главина

Мнениеот mybike-mylife » Вто Яну 06, 2015 3:25 pm

Купуваш мляко Верея,изяждаш го,изрязваш правоъгълна форма от кофичката,закачаш я чрез свински опашки за chainstay-а и колелото ти ще бъде по-шумно и ще трака. Пък и няма да харчиш парите на родителите си. :agree:
mybike-mylife

Мнениеот msniki » Вто Яну 06, 2015 5:44 pm

mcherganski написа:Не съм много запознат с главини и изобщо толкова със всички части на велосипедите.. В момента съм с Cross T-Rex и си търся задна главина .. Целта на търсенето ми е не , че сегашната не става , а искам да усиля звука на онова тракане което се чува от главината . Също така искам да попитам дали може да се добавят още там не знам точно какво са да трака повече или трябва да се купува нова главина и ако трябва искам да ми препоръчате.Моля да ми пращате такива със земни цени , а не главини по 1000 лв :D Благодаря на всички предварително !

Нова главина.
Нищо не може добавиш.
Тези главини скъпите са скъпи с основание. Не можеш няква евтина от 10 лв да изкара звук като на такава от 400 лв.
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот mcherganski » Вто Яну 06, 2015 6:24 pm

msniki написа:
mcherganski написа:Не съм много запознат с главини и изобщо толкова със всички части на велосипедите.. В момента съм с Cross T-Rex и си търся задна главина .. Целта на търсенето ми е не , че сегашната не става , а искам да усиля звука на онова тракане което се чува от главината . Също така искам да попитам дали може да се добавят още там не знам точно какво са да трака повече или трябва да се купува нова главина и ако трябва искам да ми препоръчате.Моля да ми пращате такива със земни цени , а не главини по 1000 лв :D Благодаря на всички предварително !

Нова главина.
Нищо не може добавиш.
Тези главини скъпите са скъпи с основание. Не можеш няква евтина от 10 лв да изкара звук като на такава от 400 лв.

Не съм казал , че искам някаква от 50-60 лева .. просто искам да ми препоръчате защото не им разбирам
mcherganski

Мнениеот nissan_bg » Вто Яну 06, 2015 6:39 pm

Hope Pro 2 Evo
nissan_bg

Рейтинг: 1190

Мнениеот iFkata » Вто Яну 06, 2015 8:10 pm

На Quad главините са доста добри, но смениха името на Response. Аз карам с QDH-03. За година и нещо съм нямал никакви проблеми. Има 6 кученца и цъкането е доооста.
Аватар
iFkata

Рейтинг: 1229

Мнениеот msniki » Вто Яну 06, 2015 8:14 pm

mcherganski написа:Не съм казал , че искам някаква от 50-60 лева .. просто искам да ми препоръчате защото не им разбирам

Е че до какви пари ще търсиш ?
Също подкрепям мнението за Response главините.
Читави главини на добра цена, Цъкат чат пат.
От както имам Hope просто всичко ми е слабо.
:D
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд