mcherganski написа:Не съм много запознат с главини и изобщо толкова със всички части на велосипедите.. В момента съм с Cross T-Rex и си търся задна главина .. Целта на търсенето ми е не , че сегашната не става , а искам да усиля звука на онова тракане което се чува от главината . Също така искам да попитам дали може да се добавят още там не знам точно какво са да трака повече или трябва да се купува нова главина и ако трябва искам да ми препоръчате.Моля да ми пращате такива със земни цени , а не главини по 1000 лвБлагодаря на всички предварително !
msniki написа:mcherganski написа:Не съм много запознат с главини и изобщо толкова със всички части на велосипедите.. В момента съм с Cross T-Rex и си търся задна главина .. Целта на търсенето ми е не , че сегашната не става , а искам да усиля звука на онова тракане което се чува от главината . Също така искам да попитам дали може да се добавят още там не знам точно какво са да трака повече или трябва да се купува нова главина и ако трябва искам да ми препоръчате.Моля да ми пращате такива със земни цени , а не главини по 1000 лвБлагодаря на всички предварително !
Нова главина.
Нищо не може добавиш.
Тези главини скъпите са скъпи с основание. Не можеш няква евтина от 10 лв да изкара звук като на такава от 400 лв.
mcherganski написа:Не съм казал , че искам някаква от 50-60 лева .. просто искам да ми препоръчате защото не им разбирам
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта