hitar_potar написа:msniki написа:Protest ;] написа:Момче, това което говириш , че си счупил фр при каране в градски условия са пълни булшитове. Ако караш като пълния индианец, и от стомана да е ще се счупи.... не го казвам заради това, че съм карал споменатата рамка, просто понякога говорите глупости повечето философи в този форум... Поздрави![]()
Ясно, ама това че задницата е се суче супер много май няма значение.
Глупости или не, рамката за 2 седмици я спуках.
Ц1 с тотем не успях да спукам от същото каране. 1 месец я карах.
Рам фр е единствената рамка която съм спукал от 3 години насам.
Прави си сметката как карам.
Караш като идиот!
Нека не казваме твоята ФР в какво състояние беше, когато я взе. Щото ще стане ясно що се спука...
Black SyM Bellamy написа:За тези пари които си дал за тоя DHX2 къде-къде по-добра сглобка ще вземеш
Пък и от страна на здравина не са толкова добри...... Freeride-a го доказа напълно
N.i.k.o.l.a написа:Black SyM Bellamy написа:За тези пари които си дал за тоя DHX2 къде-къде по-добра сглобка ще вземеш
Пък и от страна на здравина не са толкова добри...... Freeride-a го доказа напълно
Къде говорим за чисто ново, цената му си е супер. По-добро може да сглобиш само втора ръка. И мога да кажа, че няма нищо общо с ram freeride. И от към зфравина и работа и т.н. Здрава е рамката, не работи кой знае колко добре ама все пак може да е и по-зле. Недостатъците и са само, че е малко тежичка и средното е високо. А и боята е малко кофти - много лесно пада.
zafirovp написа:А някакви алтернативи във този ценови клас? Като цяло и аз се заглеждам все повече към Рам, заради цените във последно време.
N.i.k.o.l.a написа:Black SyM Bellamy написа:За тези пари които си дал за тоя DHX2 къде-къде по-добра сглобка ще вземеш
Къде говорим за чисто ново, цената му си е супер. По-добро може да сглобиш само втора ръка. И мога да кажа, че няма нищо общо с ram freeride. И от към зфравина и работа и т.н. Здрава е рамката, не работи кой знае колко добре ама все пак може да е и по-зле. Недостатъците и са само, че е малко тежичка и средното е високо. А и боята е малко кофти - много лесно пада.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта