WhiteBeasT написа:една истинска рамка
WhiteBeasT написа: Specialized Big Hit 3 2007 .
Joker_Here написа::offtopic: Абе а искам да попитам Specialized Big Hit 2 2010 година добра начална рамка ли е за ДХ?
Иначе от двете и аз бих си взел биг хит-а..
WhiteBeasT написа:Рамката ще се използва по предназначение дропове от 3-4-5 метра стабилен DH и летежи на Боровец ,Драгалевци и южен парк (монца) .
arney написа:Рамката е перфектна не само за начало ами и за професионалисти бих казал , тоя пича с клаймъра дето зе хардтейла на Боровец караше по-добре от половината туристи със задно окачване.![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Joker_Here написа::offtopic: Колко е стержена на Биг Хит 2 2010г.,и колко е стержена на Боксър Рейс/тийм от 2008 до 2010.![]()
Благодаря.
Joker_Here написа:Имам предвид тръбата която е на вилката на края и дупката в която тази тръба влиза.. Хед Туб ли му се вика?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта