Aко става дума за Ревокс-а това, че не се продава(да речем) по тукашните магазини далеч не означава, че не може да се намери. Начини доста, затова въпроси от типа има ли го тук и/или кога ще го има не са от толкова голям критерий. Верно гаранционни условия, поддръжка, тва-онова, ама пък от другаде ако идва по-тънко/бързо в повечето случаи това не е определящ фактор
С желание и правилният алгоритъм за харчене на определена сума пари всичко може да се постигне
По темата: Виж дали дължината/хода са достатъчните за рамката ти. Да не се окаже, че единият има повече ход на буталото от другия при еднаква дължина примерерно и задната гума да целуне рамката
А ако и двата стават за рамката ти, аз клоня към роко-то. ТСТ-то определено ще ти е от полза за рамката, но така и не мога да ти помогна напълно нататък, защото имам малко по-голям поглед единствено върху Фокс-а. Хареса ми отзивчивостта му към малките неравности(на фср окачване бе монтиран) и отделно вариантите за настройка, но не знайно защо теглото му(5.0 койл 222мм)определено ми направи отрицателно впечатление. Прочети ревюта в
www.mtbr.com ,
www.nsmb.com , разгледай теми във форуми като pinkbike и т.н. Ще ти помогнат в избора