Въпрос за гума рубена

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за гума рубена

Мнениеот crazybiker » Нед Мар 30, 2008 6:49 pm

Здравейте искам да попитам дали гума Рубена Тритон е добра за Дх и на каква цена е.Имам в предвид държи ли се добре на кал,песъчлив терен,на асфалт как е.Дали бързо се изтърква.Абе дали си струва парите :dunno:
Аватар
crazybiker

Рейтинг: 896

рубена

Мнениеот sp3rminatora » Нед Мар 30, 2008 7:11 pm

Аз и един мой приятел караме с такива гуми.На кал,асфалт,планински терен и др. тя се държи перфектно.Гумата е супер и си заслужава парите,купувай и несе замисляй. :popcorn:
Аватар
sp3rminatora

Рейтинг: 971

Мнениеот ClImBeR4Oo » Нед Мар 30, 2008 7:17 pm

аз карам с такива гуми и да ти кажа чесно струват си парите тук в Севлиево мисля ,че струва около 15 лв ама не сам сигурен има и модел тротон "Х" той е с по голям граифер но за цена нямам представа.. ами кво да ти кажа карам насякаде с тези гуми (спускам , карам-скачам из града) и се държат а относно изтъркването моите гуми ги взех втора ръка от един приятел миналот лято и задната вече се е поутъркала защото хич не я пазя ,но предната си е бетон :)
Аватар
ClImBeR4Oo

Рейтинг: 1115

Мнениеот Just crazy » Нед Мар 30, 2008 9:15 pm

Аз карах отзад Triton X 2.45 в момента като нова струва 24 лева (аз я зех за 18, защото продавача е мой човек и ми прави отстъпки).
Обаче гумата поне соред мен се търка доста бързо (за задна).
Иначе добре че беше тя на Сопот спаси ме доста пъти, мисля и този път пак да заложа на нея. :D
Направо не се чуди за тия пари просто няма по-добра гума за черно, но не ти я препоръчвам ако предимно караш на асфалт. :beer:
Аватар
Just crazy

Рейтинг: 1284

Мнениеот tweety » Пон Мар 31, 2008 10:45 am

аз карам с такава,купих си я чисто нова в началото на зимата,карам я като предна никво съпротивление не прави,и като за предна не се търка толкова бързо(като имаш в предвид че спирам само на предна гума и по асфалта!!)държи се мн добре и по пресечение терен и по асфалта,като караш имаш чувството че те лепи за земята!!!
супер си е гумата именно тя ме е искарвала от мн канали по пътеките,не само мене,а и оня разбирача (SP3RMINATORA :rofl: :rofl: ) много е добра гумата взимай я,вече мисля че зената й е 25лв. поне тука в Сф. иначе я взех за 15 !! :popcorn:
Мy Fear is My only Courage
Аватар
tweety

Рейтинг: 934

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд