Избор на броня

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на броня

Мнениеот zozo » Пон Юни 02, 2008 1:54 pm

Здравейте,
реших да увелича нивото ми на протекция, със закупуването на броня за тяло. Тъй като до сега не съм карал с подобна ризница и следователно не знам какво да очаквам от една такава, пускам тема с цел да ми бъде помогнато от ваша страна. След обстойно разглеждане на предлаганите продукти тук, се спрях на два модела: TSG и 661.

Днес пробвах TSG и ми хареса доста. Не ограничава движенията, не е прекалено тежка, има си протектори навсякъде и много ми хареса, че всеки отделен протектор може да се маха (нямам представа дали това е възможно при 661). От 661 нямам никакви впечатления, освен само от един бърз оглед и всичките положителни мнения за нея тук във форума. Като плюс мога да кажа, че протектора за гръб май е по-дълъг от този на TSG-то. Тези дни ще я пробвам и нея за да мога да направя пряко сравнение между двете. Като цени, 661 е с 80 лева по-скъпо, което не е малко на фона на цялостната цена, но мисля, че другата ризница не отстъпва като качества пред нея. Пак казвам нямам опит с такива неща и за това може в момента да генерирам глупости, но разчитам на вас да ми помогнете. Приемам и други предложения, стига да са налични на нашия пазар и цената да не надхвърля ~300 лева. Благодаря предварително! :beer:
zozo

Рейтинг: 1353

Мнениеот KirilizatoR-a » Пон Юни 02, 2008 4:22 pm

TSG-то не е лоша броня, даже бих казал, че е доста добра, но и 661 не им отстъпва. Която и броня да избереш няма да сбъркаш. :) :agree:
Не искам слава и пари, а хубави велосипеди, на ниски цени.
Аватар
KirilizatoR-a

Рейтинг: 967

Мнениеот torbalan4o_ » Чет Юни 05, 2008 9:01 pm

Според мен си вземи 661 защото е добра според мен и съм чувал от много хора че е удобна , не е тежка и е добра . На снимките се вижда че ще пази добре грудния кош и гръбнака така че не му мисли направо я взимай
Аватар
torbalan4o_

Рейтинг: 970

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд