реших да увелича нивото ми на протекция, със закупуването на броня за тяло. Тъй като до сега не съм карал с подобна ризница и следователно не знам какво да очаквам от една такава, пускам тема с цел да ми бъде помогнато от ваша страна. След обстойно разглеждане на предлаганите продукти тук, се спрях на два модела: TSG и 661.
Днес пробвах TSG и ми хареса доста. Не ограничава движенията, не е прекалено тежка, има си протектори навсякъде и много ми хареса, че всеки отделен протектор може да се маха (нямам представа дали това е възможно при 661). От 661 нямам никакви впечатления, освен само от един бърз оглед и всичките положителни мнения за нея тук във форума. Като плюс мога да кажа, че протектора за гръб май е по-дълъг от този на TSG-то. Тези дни ще я пробвам и нея за да мога да направя пряко сравнение между двете. Като цени, 661 е с 80 лева по-скъпо, което не е малко на фона на цялостната цена, но мисля, че другата ризница не отстъпва като качества пред нея. Пак казвам нямам опит с такива неща и за това може в момента да генерирам глупости, но разчитам на вас да ми помогнете. Приемам и други предложения, стига да са налични на нашия пазар и цената да не надхвърля ~300 лева. Благодаря предварително!