Тъй тъйairborneone написа:Днес беше първото каране на "германеца" .
За спирачките мога да кажа само че са плашещи....
На два пъти забравих че не съм с джуситата и имаше преглед към предната част на гумата.
Иначе доволно. Скоро очаквайте тест на Коде вс К24 със съдействието на батко ви Кримсън и 101ва въздушнно десантна.
Ще издам, само че малко вилки ще издържат на к24 с 220 рото
 Само кажи кога  Ще кажа Totem че да ти Олекнеairborneone написа:Днес беше първото каране на "германеца" .
За спирачките мога да кажа само че са плашещи....
На два пъти забравих че не съм с джуситата и имаше преглед към предната част на гумата.
Иначе доволно. Скоро очаквайте тест на Коде вс К24 със съдействието на батко ви Кримсън и 101ва въздушнно десантна.
Ще издам, само че малко вилки ще издържат на к24 с 220 рото
I need money написа:Ще кажа Totem че да ти Олекне
нещо другоairborneone написа:I need money написа:Ще кажа Totem че да ти Олекне
Тотема е прасе,![]()
а и задкурмилното устройство се опитва да вкарва малко техника в карането.
Макар, че през по голямата част от карането си прави "ноУ брейнър"
airborneone написа:След роад трип-а (сопот и по-специялно по ски пистите на боровец)
мога само да кажа,
че конфигурацията оро к24 + 220мм алу е определено овъркил.
п.п.
След обстойно разглеждане на дисковете открих 2 надписа от които 1 скрит.
Use with DH forks ONLY!....нормално
Use with G.M. preferably.

screamBoy написа:ясно за спирачката ... плз едно бързо споделяне за Боровец - хач пара лифто, има ли някви пътеки или само по пистите, заслужава ли си да правя планове за няколко дни, още ли е тоя лифт дето трябва да се сваля предната ?
airborneone написа:трябва да се сваля гумата ...
HepBeH_XaMcTep написа:CRAZY RIDER написа::offtopic:
Извинете но да не пускам друга тема, Formula ORO k24 220mm + Scott High Octan FR`04,дали ушите ще издържат
За чии х*й ти е 220 отзад?
Ако имах възможност... не бих карал тази спирачка с над 180мм ротор отзад
airborneone написа:......
ZyclonB написа:Що бе, няма проблем с 220мм ротор + оро бианко.Аз от няколко дни карам с такъв отпред ииииииииииииииии просто трябва да не се набираш на спирачката+ накладките да са комфорт( сиреч най-скапаните)...Обаче ако се сложат накладки на Goodridge или Kool Stop- ето това ще е овъркилллллллллллairborneone написа:......
Какво е G.M. ?????(Godlike mode?)

KirilizatoR-a написа::offtopic: Извинявам се за офф-топика, но имам един въпрос:
Този ротор http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=15263 съвместим ли е с тази спирачка http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=22191
ZyclonB написа:Чел съм сравнения между различните марки накладки.....Затова смятам така...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта