от Unik » Сря Юли 16, 2008 8:57 am 

До колкото сам запознат с Behemoth-a яко гази здрава геометрия, но съм чувал, че челото му е слабото място. Аз продавам такава рамка в момента, карах е със 190 4-way а отпред със 170 Jr T върви перфектно и е доста запазена. Този по новия с кобилицата 06-07, не сам чувал добри отзиви за него много била проблемна задницата рамената били хилави чупят се, матеряла от които бил направен не е по добър от стария. 
 Bombata, е опит за някво модернизирано копие на стария Behemoth, но уви, със слаби места, фтулките трябва да се сменят с лагери, отзад рамото е слабо при точката на захващане на шока, трябва да се подсилва не съм запознат колко дълъг шок побира но изглежда, че няма много място а, и не знам при модификации как е, но не е колело за DH . Моят съвет е да си вземеш Behemoth мисля, че е по добре като за начало, здрав е с лагери е става за DH а и май бил по лек от Bombata(не съм сигурен), също може да пробваш някой Scott, който и да е от меките рамки всичките са по добри от Bombata, накар и по стари от нея (въпреки че и те си имат проблеми).
			карам само със начален клас велосипе
Д Защото карам 
DH ли, рейтинга ми е и той надолy 

Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders