Привет на всички отдавна мисля да си сменя каплите и достигнах до тая дилема, та бих искал да ме посаветвате малко защото нито 1 от тях не сам тествал . Искам да сглобя 2 хубави капли обаче тука идва вечния проблем парите , готов сам да дам 150 лв. за 2те наплете с главини , а ако ми кажете даже и кои главини са подходящи ще трябва да черпя .
maksimalno_prost написа:..готов сам да дам 150 лв. за 2-те наплетени с главини...
Трудно, много трудно за две нови наплетени капли да се включиш в този бюджет. Ако това ти е бюджета, просто дебни обявите в пазара. Чат- пат излизат добри wheelset-ове на добри цени.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Карах със SINGLE TRACK около 4 месеца само спускане и нямах никакви забележки кам тях ,но както OZZY е писал по горе в този бюджет трудно ще се вместиш.
добре да речем само задната колко ще излезе с хубава капсолована главина мерси ,че ме поправи дет сам изял "ни" Лошо , че немога да го променя не ми дава
Ползвай бутона "Промени". Активен е до един час след пускане на мнение.
Една капла Супер Джъмбо със главина Формула и спици ДТ Стайнлес струва 150-160лв със труд за наплитане, Мад на 32 дупки идва пак там някъде (цените са от магазин Веломания на Нина). Става въпрос за задна капла, а предната ще е малко по-евтина. НО 150 лв за двете.... леко трудно.
Карам МАД и нямам никакви проблеми. Онзи ден без да искам я праснах централно в ръба на един бордюр и нямаше абсолютно нищо. Отпред съм с джъмбо и се държи добре, но определено си вземи МАД! ПП Мойта е наплетена със спици ДТ от 50 стотинки, главина формула от 40 лв, шината е 46 лв и работа около 10-15 лв = 119 лв
Божидаре,аз съм с МАД нали знаеш.Доволен съм няма никакви проблеми,много здрава шина.Шината е 47,взех си главина на формула с капсуловани лагери от 69 лв и спиците май към 18 лева излязоха и в крайна сметка излезе 130 лева и ми е супер за отзад...
П.п 130 лева ми излезе,защото нали горгона сме си наши хора и ми напрайха малка отстъпка,иначе към 145 ще ти излезе с всичко-каплата и работата.