CRAZY RIDER написа:Хай Ролера за отпреде смея да кажа,че не е оферта.Хич не държи.Иначе като задна се държи перфекно.Бих избрал вариант Минион преден,и Хай Ролер за задна гума![]()
HepBeH_XaMcTep написа:2 Броя Kenda Nevegal Stick E 2.5/2.35 (предна/задна) или 2x2.35;
цената е 45 лв за 2.5 и 40 за 2.35;
Не е от най-леко търкалящите гуми, но за сметка на това.... надолу се държи по-добре всичко друго, което съм пробвал до сега, включително и повечето DH гуми на Maxxis с по-мек compound за грайфера
Гангстер, тлъстия Албърт, според мен спира по-стабилно от невегала, но пък невегала май хапеше по-добре при наклон. И много бързо се хаби отзад... Ама аз и въртя...HepBeH_XaMcTep написа:2 Броя Kenda Nevegal Stick E 2.5/2.35 (предна/задна) или 2x2.35;
Не е от най-леко търкалящите гуми, но за сметка на това.... надолу се държи по-добре всичко друго, което съм пробвал до сега, включително и повечето DH гуми на Maxxis с по-мек compound за грайфера
Antares написа:Гангстер, тлъстия Албърт, според мен спира по-стабилно от невегала, но пък невегала май хапеше по-добре при наклон. И много бързо се хаби отзад... Ама аз и въртя...HepBeH_XaMcTep написа:2 Броя Kenda Nevegal Stick E 2.5/2.35 (предна/задна) или 2x2.35;
Още едно много позитивно мнение за невегала де
Stancho написа:Аз бих казал че един Diesel ще е най - добре отпред, а отзад аз карам High Roller 60a (тая която е stock на велосипедите на РАМ) и засегха ни е много добре. Между другото ако се резне съвсем малко по - добелия страничен грайфер (правят се малки триъгълни каналчета и то плитки) 60а става неземно добра.
awd_volvo написа:Аз бих предложил и Мишелин 2.5, от тоя модел дето го има при Иван в лозенец (ако Blink92 е от софия, разбира се). Те са по 45 кинта едната, стават за предна и задна и съм изключително доволен от тях! Държат добре в завой, на мокро, кал, всичко!
DH & FR-biker написа:awd_volvo написа:Аз бих предложил и Мишелин 2.5, от тоя модел дето го има при Иван в лозенец (ако Blink92 е от софия, разбира се). Те са по 45 кинта едната, стават за предна и задна и съм изключително доволен от тях! Държат добре в завой, на мокро, кал, всичко!
Човека е прав аз карам такава като задна , а Continetal Diesel като предна и от двете съм много доволен , защото на мишлена граифера е много добър , а контито е малко по дебела!!
Hibernate написа:gazzaloddi G nokian 2.6 i swalbe big betty sa naj zdravite
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта