Моля за съвет.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Моля за съвет.

Мнениеот freerider » Сря Сеп 03, 2008 11:57 pm

Такаа значи карам с лапа Truvativ Hussеfelt и кормило Truvativ XR.Предлагат ми да сменя лапата ми и кормилото за лапа Azonic Shorty - http://www.mtbr.com/cat/controls/Stem/a ... 49crx.aspx .Отделно имам кормило Pazzaz и се чудя какво да прая , дайте съвет ако може :) Мерси предварително
Аватар
freerider

Рейтинг: 1067

Мнениеот sharky » Чет Сеп 04, 2008 12:09 am

За какъв стил на каране смяташ да ги ползваш ?
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот freerider » Чет Сеп 04, 2008 12:13 am

sharky написа:За какъв стил на каране смяташ да ги ползваш ?

Ами мъча се да тикам фрийрайд,но мисля че ще се ползва главно за extreme ( :D ) allmountain .
Аватар
freerider

Мнениеот evilll » Чет Сеп 04, 2008 9:44 am

А защо искаш да си сменяш кормилото и лапата? Защото тази на azonic лапа повече ти харесва ли? По принцип размяната, като цена е еквивалентна горе долу. Вече ти си прецени дали да сменяш лапа и кормило, които предполагам ти вършат работа и не са никак лоши, само за лапа.
И внимавай с размените, ако ги правиш по куриер, защото имаше няколко човека опарени.
Аватар
evilll

Рейтинг: 1864

Мнениеот PARJ0 » Чет Сеп 04, 2008 9:52 am

evilll написа:И внимавай с размените, ако ги правиш по куриер, защото имаше няколко човека опарени.
:agree: :agree:
обещавам да не пиша глупости само не ми даваите ''-''
Аватар
PARJ0

Рейтинг: 991

Мнениеот freerider » Чет Сеп 04, 2008 10:25 am

evilll написа:А защо искаш да си сменяш кормилото и лапата? Защото тази на azonic лапа повече ти харесва ли? По принцип размяната, като цена е еквивалентна горе долу. Вече ти си прецени дали да сменяш лапа и кормило, които предполагам ти вършат работа и не са никак лоши, само за лапа.
И внимавай с размените, ако ги правиш по куриер, защото имаше няколко човека опарени.

Момчето което ми предлага тази оферта е от моя град , лапата съм я видял на живо ;) Моите ми вършат много добра работа , но ми се струва че Azonic-а е по до-добър,но незнам :dunno:
Аватар
freerider

Мнениеот Reloading » Пон Сеп 08, 2008 12:03 pm

freerider написа:Момчето което ми предлага тази оферта е от моя град , лапата съм я видял на живо ;) Моите ми вършат много добра работа , но ми се струва че Azonic-а е по до-добър,но незнам :dunno:

еми какво чакаш :) както казаха по горе парите са на едно ниво така че предполагам и нивото им е такова така че което по те пали то :))
.
Аватар
Reloading

Рейтинг: 1385

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд