да карам ли с XCR и следващата година
dibo92 написа:не си заслужава да рискуваш здравето си.
blizzard написа:Моят съвет е, ако имаш възможността, да си вземеш нещо по-добро. Щом си свикнал да спускаш с такава вилка, нещо наистина работещо ще ти даде много повече възможности за развитие. Все пак не можеш да оценяваш една вилка само по здравината и. Дори да си проверил, че твоята е достатъчно здрава за карането ти, от по-хубав амортесьор със сигурност има смисъл. Съмнявам се ако си вземеш нова вилка, това да ти осигури по-безопасно каране, така че това да е аргумент за смяна.
Тези последните мнения ама много много съм съгласен с тях, ако не си забелязъл на ботушите има лепенка която указва за какво каране Напълно съм съгласен със blizzard.Карал съм XCR.Първите 1-2 месеца беше добре.После вече хода и почна да се ограничава и така от 11-12 см стана на 7-8 см.Не съм доволен от вилката.Пък и след едно падане и счупих ботушите, но това си е по моя вина.Като цяло според мен вилката нестава.
Има доста голяма разлика между XC60 и XCR-а(разлики: ход XC60-75-80мм(несъм сигурен точно)XCR-120mm /здравина-XCR-a от където и да погледнеш,изглежда и е тествана като по-здрава от XC60/цена-цената обикновенно не определя качеството на продукта,но в този случай XCR e по-надеждното решениеПреди години карах с ХС60 една тежка стоманена мека рамка, всичко беше ок с вилката, поддържах я, смазвах я редовно, сменях втулките навреме нямаше ама и мм луфт, като се има предвид, че я ръчках Фр и от време на време Сопот(по пътя не по трасето), докато един ден случайно при влизането във вираж (по време на доста лек ФР). предната корона се спраска на две, точно над ботуша, а аз едва не се убих карах без броня и без каска, което беше най-лошото
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта