sixsixone RACE 08 VS THE

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

sixsixone RACE 08 VS THE

Мнениеот Ultimate » Вто Ное 25, 2008 12:44 pm

Здравейте става дума за наколенките на тези две фирми.Потърсих из ЧЗВ и в темите в този раздел но не открих нищо като впечетления от продуктите.Предполагам ,че ще е по-правилно да заложа на 661-на защото са по масови и явно много хора са доволни от тях но пък THE-то имат страхотен външен вид а и за тези пари вроятно пазят добре.Но все пак това ще са ми първите по-сериозни наколенки и имам желание да взема нещо което си залужава парите и заради това се обръщам към хората в форума с въпроса кое да взема? :)

Поздрави :beer:
Аватар
Ultimate

Рейтинг: 1200

Re: sixsixone RACE 08 VS THE

Мнениеот hardstyle_rider » Вто Ное 25, 2008 1:47 pm

Ultimate написа:Здравейте става дума за наколенките на тези две фирми.Потърсих из ЧЗВ и в темите в този раздел но не открих нищо като впечетления от продуктите.Предполагам ,че ще е по-правилно да заложа на 661-на защото са по масови и явно много хора са доволни от тях но пък THE-то имат страхотен външен вид а и за тези пари вроятно пазят добре.Но все пак това ще са ми първите по-сериозни наколенки и имам желание да взема нещо което си залужава парите и заради това се обръщам към хората в форума с въпроса кое да взема? :)

Поздрави :beer:
Кой модел на THE ?
hardstyle_rider

Рейтинг: 991

Мнениеот Ultimate » Вто Ное 25, 2008 6:52 pm

за тези които се продават в RIDE SPOT става дума извинявам се за това ,че не съм споменал в началото :) :beer:
Аватар
Ultimate

Рейтинг: 1200

Мнениеот vpravov » Вто Ное 25, 2008 11:11 pm

Много са ми странни такива теми :dunno:. В крайна сметка всеки има различен крак. На едни къс и дебел, на други слаб и тънак и тн. и тн. Най-добрата наколенка е тази, която ти е най-удобна. Единственото важно условие, което ми е направило "остро" впечатление е пластмасовия протектор на коляното задължително да не опира в подложката. Просто номера е като се "подпре" протектора, коляното да остава запазено от прекия удар в твърдия обект. Аз лично ползвам едни стари росиньолски наколенки за ролери в комбинация с кори за футбол и съм достатъчно(напълно) доволен за да не ги сменя скоро.

Наскоро женами беше залитнала по наколенки 661, а в крайна сметка взе такива на скот. Просто и бяха много по-удобни. :agree:
Аватар
vpravov

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд