biker-kj написа: !А ХР-а се ползва за ДХ ,но не от всеки!(заради бързото и търкаляне)
shepo написа:@ Dravceto
чувал си ама не си виждал нали![]()
Attention-rider написа:@Dravceto: Че е бърза гума и се търкаля добре съм съгласен, но че държи в завой не съвсем! Не, че не държи, но просто имам добра база за сравнение! Minion-а държи много по-добре, а за невегала - просто нямам думи от тази гума! Идеална просто! От всичко по-много е тая гума (търкаляне/контрол в завой/спиране)!
@venci: Не се изразих правилно!Имах предвид, че за задна се хаби бързо, но и предната ми се е позахабила!
Dravceto написа:Attention-rider написа:@Dravceto: Че е бърза гума и се търкаля добре съм съгласен, но че държи в завой не съвсем! Не, че не държи, но просто имам добра база за сравнение! Minion-а държи много по-добре, а за невегала - просто нямам думи от тази гума! Идеална просто! От всичко по-много е тая гума (търкаляне/контрол в завой/спиране)!
@venci: Не се изразих правилно!Имах предвид, че за задна се хаби бързо, но и предната ми се е позахабила!
Напълно те подкрепям за Невегала, наистина невероятна гума а и попада в ценовия клас на Хай Ролера и Миниона...
airborneone написа:Малко по-тежка е от миниъна, но в крайна сметка истината е в завоите.
Sagittarius написа:Простете за невежеството, но може ли да ми обясните какво е това примерно 70а? И още нещо...какъв размер гума побира F4? мерси предварително
Holz написа:..
Editor написа:Като човек карал и двете , смея да твърдя ,че Continental-а е НЕВЕРОЯТНА гума.Карайки я както в планината , така и в парка не съм имал никакви проблеми.Определено това е гумата за фрийрайд , особено ако нямаж задръжки относно теглото.
bikerider написа::rofl:
Юнаци, уточните първо разни дрееебни подробности като дурометър, налягане, настилка, начин на завиване?
Тая тема е за бла-бла. Категорично.
И к'во от това след като можете само да се возите!sherpite написа:Във федерацията само Maxxis признаваме
biker-kj написа:sherpite написа:Шеърпайт абсолютно всеки твой отговор(пост) е без абсолютно никаква обосновка!![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта