n3k01 написа:Е вие как го упътихте.

Все едно Totem и FOX 40 са в един ценови клас,а за парите които предполагам че струва Totema(неможах да намеря никъде колко струва тази вилка на българска земя) май може да си позволи само BOXXER RACE.Мое лично мнение е да се насочиш наистина към Totema,както си направил вече,освен ако наистина бюджета не е толкова ограничен FOX 40 е чудесен избор(и моя мечта

)
Ми като не си намерил информация какво пишеш глупости.
Според мен ако ще караш само спускане по-добре боксер тийм, който вече наистина е същия ценови клас.Предимствата на Тотема са,че е еднокоронен, което позволява повече движение, по-лек е и доста по-богат от към настройки-мишън контрол-настройка на бавна и бърза компресия, рибаунд, праг на октлючване и настройка на хода, но щом ще караш спусане само заключването и настройката на хода ти идват излишни.За надежнастостта няма да говоря, защото не съм запознат, но до колкото си спомням имаше някави проблеми с въздушната прожина(но не съм сигурен дали на соло еър или 2 степ) и с течове, но не съм запознат, така че и още някой да каже.В крайна сметка ако наистина ще караш предимно спускане си вземи вилка за спускане.