Totem 2 step air

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Totem 2 step air

Мнениеот the_doctor » Пон Дек 22, 2008 1:51 pm

Здравейте,искам да събера колкото се може повече мнения относно тази вилка. Ще се използва главно за dh знам че принципно я дават като по-скоро frеeride вилка но все пак съм виждал да се кара и от не малко хора практикуващи спускане. Видях в търсачката но не намерих отговорите които ми трябваха .Очаквам вашите коментари ;)
the_doctor

Рейтинг: 1180

Мнениеот An1MaL » Пон Дек 22, 2008 2:19 pm

Виж в тази тема има малко инфо за вилката. :)
Аватар
An1MaL

Рейтинг: 1942

Мнениеот airborneone » Пон Дек 22, 2008 2:30 pm

Хубаво е да изясниш какво разбираш ти от спускане (ДХ)
Защото вилката е прекрасна за фр но не е за ДХ.
По-добре се ориентирай към Боксер или Фокс 40.
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот n3k01 » Пон Дек 22, 2008 6:53 pm

Е вие как го упътихте. :rofl: Все едно Totem и FOX 40 са в един ценови клас,а за парите които предполагам че струва Totema(неможах да намеря никъде колко струва тази вилка на българска земя) май може да си позволи само BOXXER RACE.Мое лично мнение е да се насочиш наистина към Totema,както си направил вече,освен ако наистина бюджета не е толкова ограничен FOX 40 е чудесен избор(и моя мечта :D )
n3k01

Рейтинг: 1252

Мнениеот Jabsco » Пон Дек 22, 2008 10:00 pm

n3k01 написа:Е вие как го упътихте. :rofl: Все едно Totem и FOX 40 са в един ценови клас,а за парите които предполагам че струва Totema(неможах да намеря никъде колко струва тази вилка на българска земя) май може да си позволи само BOXXER RACE.Мое лично мнение е да се насочиш наистина към Totema,както си направил вече,освен ако наистина бюджета не е толкова ограничен FOX 40 е чудесен избор(и моя мечта :D )

Ми като не си намерил информация какво пишеш глупости.

Според мен ако ще караш само спускане по-добре боксер тийм, който вече наистина е същия ценови клас.Предимствата на Тотема са,че е еднокоронен, което позволява повече движение, по-лек е и доста по-богат от към настройки-мишън контрол-настройка на бавна и бърза компресия, рибаунд, праг на октлючване и настройка на хода, но щом ще караш спусане само заключването и настройката на хода ти идват излишни.За надежнастостта няма да говоря, защото не съм запознат, но до колкото си спомням имаше някави проблеми с въздушната прожина(но не съм сигурен дали на соло еър или 2 степ) и с течове, но не съм запознат, така че и още някой да каже.В крайна сметка ако наистина ще караш предимно спускане си вземи вилка за спускане.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот An1MaL » Пон Дек 22, 2008 10:08 pm

Няма да е лошо да кажеш на каква рамка ще се кара вилката.
Аватар
An1MaL

Рейтинг: 1942

Мнениеот the_doctor » Вто Дек 23, 2008 10:57 am

Така значи първо вилката ще се кара на RAM Dh рамка. Под спускане си разбирам точно и само 'класическото' си спускане ако мога така да се изразя. Първоначалните ми колебания бяха между тази вилка и Boxxer WC Напълно разбирам че Boxxer e по-добра от Totema за спускане но трябва да я зема втора ръка за парите, за които мога да взема нов Totem затова и пуснах темата. Доколкота разбирам обаче повечето от вас смятате тази вилка за не толкова добра за спускането. Моля за още коментари, макар че за сега се насочвам повече към Boxxera макар и втора ръка ;)
the_doctor

Рейтинг: 1180

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд