Принципно може да се сложи ,но определено не е здравословно за теб и за рамката ти!KrisNS написа:Някои може ли да ми каже дали ще може да се сложе Тотем вилка c 180мм ход на NS Bitch 2008? Знам за Bitch 2007 че издуржа вилки с голям ход, ама не за този модел... Ще се овреди ли рамката от толкова голям ход? Ще бъди ли по добре ако го намаля хода на 150мм?(Totema има един спеисер дето намалява хода ако се махне)
Колелото ще се използва за freeride и за спускане.
Kris
KrisNS написа:biker-kj написа:Принципно може да се сложи ,но определено не е здравословно за теб и за рамката ти!KrisNS написа:Някои може ли да ми каже дали ще може да се сложе Тотем вилка c 180мм ход на NS Bitch 2008? Знам за Bitch 2007 че издуржа вилки с голям ход, ама не за този модел... Ще се овреди ли рамката от толкова голям ход? Ще бъди ли по добре ако го намаля хода на 150мм?(Totema има един спеисер дето намалява хода ако се махне)
Колелото ще се използва за freeride и за спускане.
Kris
ПС.Взел ли си я вече Кучката?
Айде моля ти се без тъпотии!Bender написа:взимаи без значение коя година е рамката еднакво добри са а относно хода на вилката не се занимаваи с глупости за надолу ще ти е удобно моя го карам сас 180мм вилка а на следващото ДХ ще е сас 203мм boxxer http://p1.pinkbike.com/photo/2859/pbpic2859367.jpg
Незнам какво си гледал ,нито пък какво си чел ,но ще ти кажа ,че Бич 07'' със 180мм еднокоронна вилка има 67 градуса челен ъгъл ,а при Бич 08'' е 67 градуса при 100мм вилка!Bender написа:а на 07 с 100мм вилка колко е знаеш ли ? че всички говорят без да им е много ясно ми се струва и 1 като каже нещп другите са като офце
и разгледаи саита по добре сас 140мм вилки Headtube angle: 67,0 и на 2-те рамки така че пак невиждам с какво bitch 2008 е лош
Holz написа:Bender стана първи на Сопот с NS Bitch ,така че не му казвайте с каква вилка е по-удобноПърво карайте,след това мислете и чак тогава пишете
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта