Body Armour Dragomir 07

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Body Armour Dragomir 07

Мнениеот R.monster » Пет Яну 16, 2009 11:31 pm

Интересувам се от ваши мнения/отзиви относно ризница Dragomir 07.
Изображение
След прочетените отзиви,макар и няколко ,бих искал да попитам кои са добрите и лошите страни на горепосочената ризница?
Каква степен на предпазване има при близки срещи с камъни,дървета и др. Получават ли се размествания при продължително спускане?Притежава ли добра вентилационност/като за марката и цената си/
От към качество и марки има доста по-подходящи и удобни ризници/661,Dakine,Exustar и доста други/,които предлагат всичко необходимо за една отлична протекция,но за момента немога да отделям по-големи финанси.
Споделете своите мнения и изкажете "плюсовете" и "минусите" на дадената ризница. ;)
пп. Потърсих в ЧВЗ и търсачката,но главно за този модел намерих само 1/2 отзива :beer:
Аватар
R.monster

Рейтинг: 1279

Мнениеот tnt3 » Нед Яну 18, 2009 2:56 am

Е па пази :D Успях да счупя плочката дето е пред сърцето в едно дърво. Не съм падал с други ризници че да ти кажа коя пази по добре, но за парите според мен си струва, особено ако я намериш втора ръка запазена.
tnt3

Рейтинг: 1215

Драго ?

Мнениеот EccentricMOTION » Нед Яну 18, 2009 11:25 am

На каква цена може да се вземе от магазините в сф? На тема протектори Драгомир - Наколенките понесоха няколко доста тежки падания, удари в алу педалите и към момента са само надраскани. Вентилацията ме притеснява малко. За разместване - ако са твой размер почти не се свличат.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Re: Драго ?

Мнениеот R.monster » Нед Яну 18, 2009 12:35 pm

EccentricMOTION написа:На каква цена може да се вземе от магазините в сф? На тема протектори Драгомир - Наколенките понесоха няколко доста тежки падания, удари в алу педалите и към момента са само надраскани. Вентилацията ме притеснява малко. За разместване - ако са твой размер почти не се свличат.

Погледнах в "Дими байк" -ризница Драгомир 07-159лв,предполагам че и в София ще е такава цената,стига да се намери останала бройка ;) Интересуват ме отзиви/от хора карали горепосочената ризница/ :beer:
От към протектори/наколенки на Драгомир има доста писания.за цената си вършат нормално предпазване,като изключим разместванията дори и с точен за всеки размер.
п.п tnt3-интресувам ме тъй като получих оферта за втора ръка ризница на този производител :popcorn:
Аватар
R.monster

Рейтинг: 1279

Мнениеот Teodor40 » Нед Яну 18, 2009 1:59 pm

Карам с такава вече 3 години и съм много доволен. Падал съм по гръб на камъни, блъскал съм се зверски в дървета с рамо, с гърди, прокъсах едната възглавница при едно падане в каменна улица... след като станах имах само охлузено на мястото, а се бях пребил с поне 50км/ч!!!
Успях да пукна раменните протектори, но те и от стомана да бяха пак щях да ги счупя... ето и едно доказателство със стар снимков материал :)

Изображение

Проветрението си е доста добо поне според мен. Не е като на Дайнезе за 500-600 лева, но все пак...

Според мен, ако си намериш точен размер и носиш някакво джърси от горната страна за да фиксира допълнително бронята при по-тежки падания, проблеми няма да имаш :agree:
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот FILLpld » Нед Яну 18, 2009 9:09 pm

Аз карам с такава но на FOX drag я копираха мога да кажа само, че е здрава и вентилацията не е зле. На мен не ми пада само немога отзад ремаците да ги законтря защото постоянно ми се отпускат но това не пречи.
ГРАДЪТ НА ТЕПЕТАТА (Пловдив)
Аватар
FILLpld

Рейтинг: 1131

Мнениеот Teodor40 » Нед Яну 18, 2009 9:18 pm

Ремъците при мен са ОК. Да не си ги объркал нещо при прекарването?
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд