Пичове, говорим за рамката не за фирмата производител, като цяло. Вие почнахте да ми извъртате думите, както си поискате! Идеята е в това, че по-голям процент от упоменатата рамка, която аз съм виждал е била с проблеми, няма да изпадам в подробности, по-горе са упоменати. Та няма, какво толкова да се възхваляват, дайте да сме реалисти. Критиката, която съм изложил е с цел споменатите проблеми да изчезват, а не да се задълбочават, като ги замазваме, или не ги споменаваме. А за въпроса с ръка го споменах защото в поста на Пупи вниманието се концентрира върху рамката, като другите последствия се игнорират, или се прехвърлят в някакъв друг аспект от сорта на умения и т.н. което е смешно. Не съм тръгнал да персонализирам вината на кой е, но при следващата ни среща с човека с ръка, ще събера още информация, какво са преценили в завода, като причина и ще го изложа тук. Понеже не съм прочел, какво е писал Мартин преди да го редактират, но се досещам горе долу, какво е намекнал, да му разясня, както и на други, които не знаят, че това, което говоря е лично мое мнение формирано в следствие на мои впечатления, мои подбуди. Ако някой си мисли, че съм нечия марионетка или се опитва така изкара нещата, сериозно се заблудил. Понеже така или иначе съм тръгнал да ви се обяснявам, ще ви кажа и за филма с федерацията, та да имате представа за в бъдеще, и да не си правите грешни преценки, и асоциации. Значи доста хора ме питаха от къде мога да си позволя да сменям, често скъпи части, рамки и т.н. от къде идват парите един вид, и аз им казвах от федерацията, от федерацията

за да не изпадам в подробности от къде имам параци. Това е! Това, че се задълбочиха нещата с федерацията не търсете вината само в мен.