Dragomir Factory DH vs. Scott Nitrous 10

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот sherpite » Чет Мар 12, 2009 2:22 pm

Пичове, говорим за рамката не за фирмата производител, като цяло. Вие почнахте да ми извъртате думите, както си поискате! Идеята е в това, че по-голям процент от упоменатата рамка, която аз съм виждал е била с проблеми, няма да изпадам в подробности, по-горе са упоменати. Та няма, какво толкова да се възхваляват, дайте да сме реалисти. Критиката, която съм изложил е с цел споменатите проблеми да изчезват, а не да се задълбочават, като ги замазваме, или не ги споменаваме. А за въпроса с ръка го споменах защото в поста на Пупи вниманието се концентрира върху рамката, като другите последствия се игнорират, или се прехвърлят в някакъв друг аспект от сорта на умения и т.н. което е смешно. Не съм тръгнал да персонализирам вината на кой е, но при следващата ни среща с човека с ръка, ще събера още информация, какво са преценили в завода, като причина и ще го изложа тук. Понеже не съм прочел, какво е писал Мартин преди да го редактират, но се досещам горе долу, какво е намекнал, да му разясня, както и на други, които не знаят, че това, което говоря е лично мое мнение формирано в следствие на мои впечатления, мои подбуди. Ако някой си мисли, че съм нечия марионетка или се опитва така изкара нещата, сериозно се заблудил. Понеже така или иначе съм тръгнал да ви се обяснявам, ще ви кажа и за филма с федерацията, та да имате представа за в бъдеще, и да не си правите грешни преценки, и асоциации. Значи доста хора ме питаха от къде мога да си позволя да сменям, често скъпи части, рамки и т.н. от къде идват парите един вид, и аз им казвах от федерацията, от федерацията :D за да не изпадам в подробности от къде имам параци. Това е! Това, че се задълбочиха нещата с федерацията не търсете вината само в мен.
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот Admin » Чет Мар 12, 2009 2:45 pm

Иво, точно в това е въпросът, че когато се говори за счупени рамки и т.н., включително като пример за това, че дадена рамка е лоша, редно е да бъдат представени и двете позиции, иначе е некоректно. Т.е. да се знае какво е заключението и на производителя. То не е без значение. По-нагоре има една снимка на счупено Norco, ама едва ли някой сериозен човек смята, че Norco правят скапани чупливи рамки, нали?
Прав си, трябва да сме реалисти. Никой не твърди, че Factory е върхът на сладоледа, нито пък виждам питащият в тази тема да се е засилил да си купува върхът на сладоледа. Ако беше, заглавието щеше да е съвсем различно.
Освен това, както някой спомена, двете рамки имат доста различно предназначение, така че за мен по принцип цялата тема е странна. Не, направо си е безсмислена и това си е заслуга главно на автора й. Фрийрайд може да значи всичко - от най-леко спускане до най-екстремни изпълнения. И за да е още по хубаво, имаме за дилема две рамки, които са достатъчно различни и няма как да знаем коя е по-близо до нуждите на питащия. Затова я заключвам и съжалявам, че не съм изтрил темата в самото началото.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд