Идеята ми е, тъй-като и оскъдната информация, която има за рамката е пръсната по съвсем малки парчета из изпаднали в небитието теми, тук да се събере информацията за нея
. Мисля че това може да е полезно на някой хора, макар и не много.Ето какво знам аз за рамката
1. Често се пука на чейнстей-а (моята е пукана и заварена) и не знам случай след заваряване да е имало проблем. Някой хора са я пукали и на челото, не знам дали това е пак дефект или просто ненормалщина.
2. Не е направена за шок с преливник, като с някой уговорки може да се събере някой с по-малък преливник. Решенията на това са два - шок с "подвижен" преливник (не знам дали така се казва, сигурно се сещате за какво говоря) или, в моя случай, читав шок без преливник. Аз съм с Manitou Swinger 3-way и работи повече от чудесно. Искам само да отбележа, че в момента шока ми е така поставен, че врътката за Rebound-a е доста трудно достижима - общо взето само мога да си промуша кутрето и да въртя с него. Ако някой има повече интерес, мога да направя снимки на ситуацията и да ги пусна. Ако пък го сложа наобратно, съответно няма да може да се помпа.
Аз съм дотук. Търсих ли търсих информация за геометрията на рамката, схемички, такива работи, но нищо. Даже не знам колко ход е рамката...
Ще съм много благодарен на всеки, който може да предостави тази информация на моя милост, както и на всеки друг, на който може да му потрябва тази информация. Винаги съм си мислел, няма ли нещо като архив на сайта на Рам отпреди години?
Благодаря предварително за вниманието и се надявам да бъда поне малко полезен на някого в бъдеще