neo92 написа:Според мен можед да правиш компромиси с много други части като например дерайльори, оптегачи , команди , венци , кормило, лапа
1.А ти имаш ли си на представа какво става, когато караш, дерейльора ти влезе в спиците в следствие на което късаш ухо верига, но това е нищо, задното колело засича точно в най-неподходящия момент.. имаш ли си на представа какво става, вярвай ми не ти се иска да узнаеш

!!! Или когато искаш да смениш скорост но веригата ти се запъне. Или да кажем когато караш по надолнище, при което си на педали и въртиш колкото се може и изведнъж веригата пада.... На мен ми се е случвало и последствията бяха доста болезнени.. спирах около 30 метра като бях седнал на седалковата тръба а с крака се опитвах да не ми залитне задницата на някъде...
2.Лапа, кормило- Тук вече не е най-добре да се вземат най-евтините неща

. Надявам се да не ти се случва да ти се чупи кормило при някое приземяване примерно
Другото което ми направи впечатление, защо само Невегала да става за отзад? Аз карам с DHF отзад, познавам още няколко човека и лично аз съм много доволен по завои