от x3m_ » Пет Май 08, 2009 5:12 pm
Здравей! Попринцип оставям на хората които повече разбират от компоненти да отговарят, но понеже имам наблюдение от работите които си изброил реших да драсна някой друг ред.
Според мен най-важно е да си прецениш дали аджаба държиш толкова много да е еднокоронна(както аз държах навремето). Другото ти колебание може да дойде от теглото на вилката, което също е хубаво да си прецениш някакви граници. Аз съм с тотем коил и системата е доколкото разбрах същата както при новите боксери, по точно рейс. Отначало ми беше адцки трудно да я настроя за мойто каране мойте килограми и т.н., но щом го направих вилката просто "заспа" на колелото. Вилката е доста здрава в което се убедих лично, единственото което е доста кофти както и ти спомена е завъртането на вилката при падане при което пострада и едната ми команда. Аз лично съм малко пристранстен при този избор който си дал към рок шокс и ако наистина предназначението на велосипеда ще е "надолу" бих избрал боксера. Тотема е някак си по фриирайдърска вилка, която позволява и др предназначение освен ДХ.