kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Dravceto написа:MAD-а се доказа адски бързо като корава и лека шина така, че не се колебай, купи си MAD.
FireFoXa написа:Dravceto написа:MAD-а се доказа адски бързо като корава и лека шина така, че не се колебай, купи си MAD.
Баш пък лека... около 700 грама я изтеглихме с електронна везна(това не ми попречи да си я сложа отпред). Магмата е към 100 грама по-лека, което не е подценяване като говорим за шини.
dembi написа:Здравейте, интересува ме какво мислиет за тази шина : Mach1 Magma http://dimibike.com/product_info.php?ma ... 8c556762de . Заслужава ли си парите, и здрава ли е :dunno:
nosoroga написа:FireFoXa написа:Dravceto написа:MAD-а се доказа адски бързо като корава и лека шина така, че не се колебай, купи си MAD.
Баш пък лека... около 700 грама я изтеглихме с електронна везна(това не ми попречи да си я сложа отпред). Магмата е към 100 грама по-лека, което не е подценяване като говорим за шини.
Аз пак знам че магмата е 500 гр. Карам с тавива шини здрави са , но едва ли са най-добрият избор.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта