P.S. Въпреки, че се подразбира, да поясня, че вилката трябва да е over size.

Wizzard написа:Колкото повече, толкова повече казал Мечо Пух...

FREERIDE RIDER написа:Разбирам че искаш да си гъзар ,ама тва да караш с 3.0 гума е прекалено ,защо не искаш 2.6 ,до колкото съм чувал и виждал правят също доста голям бало и изглеждат много по- големи от другите 2.6( хем ще спестиш някой килограм )
n1k1_123 написа:А за вилка се пак кажи какъв стил караш за да кажем и вилка ?
n1k1_123 написа:Вилката която си дал е добра , ама наистина ли искаш гума дето тежи 1550грамаспоред мен по добре си вземи или Невегал 2.7 или някои Хай Ролер 2.7 или Минион 2.5
![]()
![]()
Quasar написа:Нещо не те слуша главата като ще караш градско тряскай някоя семи слик и си земи един невегал или тва гацалори 2.6 и си блъскай в чукарите с него.....с тая голяма гума найш кво тегаво се върти, а да не говоря асфалта колко бързо ще ти я изяде
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
did написа:Ако тая "тема" беше изтрита още след първото мнение, форумът щеше да е малко по-чист и да мирише по-малко на хормони.

FREERIDE RIDER написа:До колкото знам тази гума може да се побере в dnm volkano ,но тя не отговаря на твоите изисквания.......
Помпя че май @Editor караше s manitou nixon ( май беше този модел ). Ето тука намерих линк : http://www.velona-bg.com/catalog/produc ... 0c913292c3 ,но май той я караше неговата с 2.6.
Дано да съм ти помогнал

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта