от Cornbug » Пет Авг 14, 2009 12:09 am
Здравейте казвам се Николай.
Значи запалих се по този спорт супер бързо и истински и сега събирам пари. Родителите ми ме видяха че се тормозя и че искам колело и ми казаха едно условие което ако изпълня ще ми дадат някой лев. Значи парите не се са много от значение но все пак как да им кажа "ОК мамо тате свърших си работата сега ми нагласете 4000-5000 лева"Поне 1500-2000лева Искам да карам ФР но да не е мекица защото няма как да влезна в бюджета все пак ако е за 1500лв мекица няма да е каране а трошене на пари поне така мисля аз.Висок съм 185 см нося 47 номер обувки,мисля че не е от значени ,но все пак качвах се на различни колела на мои приятели и ако завия малко повече ми опират краката в гумата , тежа поне се надявам да сваля за да мога да карам ще съм 85-90 кг.
Знам че парите са малко но ще чакам някои да продаде нещо и т.н поне за 5-6 месеца кажи речи нова години да имам колело.
Искам съвет от не Слабоумни позьори дето аграрат Blockhead и си мислят ,че правят нещо дам и аз съм малък на 16 съм има и други малки,но те поне "чуят петлите" и ако получат (-) разбират защо са го получили всеки които може да помогне или поне даде коментар в положителна насока ще му бъда много благодарен.
Бих желал поне един списък с части в смисъл като се почне от спирачки рамка шини и т.н горе долу за парите които споменах по горе в темата.
Благодаря предварително.
Пропуснах д а кажа може някое колело ина изпалщане примерно внасям първа голям вноска в началото и после по-малко всеки месец от стипендия и детски и спестени пари да го до изплатя ,попринцип детските ги отписвам защото мисля че тази година заплатата на наще е малко по голяма вече .