Търся рамка за около 500-600 лв ще се кара предимно фр но няма и да липсва дх.Чудя се на меко или твърдо,за вилката все още не е решено но няма да е с под 180ход тежа:55кг и съм висок 175см
biker_bg написа:ами ако има нещо втора и да върви с шок едит* Мога ли да си намеря някаква кона за тези пари ?
Кона за тия пари малко трудно ще си намериш,освен ако не е втора ръка и тя ще е най-вероятно някой all mountain модел,или пък някой твърдак.По добре разгледай кой какво продава във форума и прецени(след като си се запознал с нещата)според финансовата ти възможност кое ще е най-изгодно за теб.
Карам с такава рамка от 3 дни и съм удивен колко е приятна за каране. Трудно се залупва назад ако караш на задна, manual. Работи невероятно с моя шок де. Челото е 1.5 много е здраво. Много яка стойка вади. Височината на средното е прилична. Теглото също. Маневрена.
viewtopic.php?f=16&t=60441 Ето тази обява е хубава. 580 лв с шок се връзват перфектно в бюджета ти. Карам такава рамка и мисля ,че ще ти върши перфектна работа.