Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
PiCoZzZeN написа:Даунхил вилка не трияя да му се слага , примерно може да се сложи нещо с 120-150 ход .
@despite За начинаещ може да се използва колелото ! Той не кара бързо и яростно зада я сцепи !
dinobot написа:...И въпроса ми е става ли това колело(моето) за такава цел? Мога ли да задържа рамката и да карам с нея като сменя амортисьора например или други компоненти(какви да са те)?
despite написа:Колелото не става за ДХ и ФР. Рамката не става за ДХ и ФР...
PiCoZzZeN написа:всеки се учи на твърдак!
.@KiD_WiTh_GuN ти карал ли си по истинско трасе за спускане с твърдак ? @PRobably от къде счете ,че Dragomir C2 е рамка за спускане? До автора на темата: ако си решил ,че искаш да караш DH по-добре си спести достатъчно пари ,без значение колко време ще ти отнеме и си купи едно истинско колело за спускане. През това време ,мисля че има и достатъчно XC спускания ,които да не са ти скучни.
А и ти като си започнал да се занимаваш с планинско колоездене веднага си купил машина за 5 бона и първото ти спускане е било на Сопот ли?! Ако можех с най-голямо удоволствие щях да ти лепна минус...Предполагам се мислиш за голяма работа след като си ни светнал,че Ц2 не става за спускане,мислиш ли,че не знам?Нали от някъде трябва да се почне,а няма нищо лошо да почне с тази рамка и съм сигорен,че нищо няма да й направи.
taurus13 написа:...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта