Здравей, първо

похвално е, че ще си взимаш каска. Второ размерите, които са дедени там са в сантиметри, имам впредвит тези числа представляват обиколката на главата ти в най-широката и част, до колкото мисля малко над ушите, до към средата на челото. Всеки размер: S, M, L... си има точно определена съответстваща му обиколка на главата, която дава насока, кой размер е точният за теб, но това си е различно за почти всяка марка и/или модел.
http://www.mtbr.com/cat/mtb-apparel-and-protection/full-face/sixsixone/strike/PRD_417183_6705crx.aspx Аз лично до сега каска не съм имал, защото от много малко време се занимавам с този спорт, но в момента съм се ориентирал към 661 Evolution 09 и моя съвет е както ти сам казваш, преди да я купиш попитай някой от твоя град или потърси в някой магазин, за тови модел пробвай я, виж я и тогава решавай, но наистина офертите в CRC са много по-добри от тези в България.
П.П Ако не съм много нахален и аз бих попитал, някой ако знае магазин във Варна, в който да има каски на 661 за да пробвам, някой модел много ще съм му благодарен, защото аз съм от Добрич, но тук няма и ако лично е ползвал този продукт да даде малко инфо и да сподели своите впечатления.