661 Strike 2008

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

661 Strike 2008

Мнениеот Ride_or_Die » Сря Ное 04, 2009 10:51 pm

Харесах си този шлем http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24917. Ако някой има такава ако може да ми каже как е с вентилацията. Също така да питам тези цифри 52-54 XS Black/Red какво означават. Знам че е размер само че не пише в какви мерни единици.И най важното ако знаете в България къде се продава и за колко пари, защото си е друго ръка да пипне, око да види.

Мерси
Ride_or_Die

Рейтинг: 992

Re: 661 Strike 2008

Мнениеот Mi7aKa » Сря Ное 04, 2009 11:57 pm

Здравей, първо :clap: :clap: похвално е, че ще си взимаш каска. Второ размерите, които са дедени там са в сантиметри, имам впредвит тези числа представляват обиколката на главата ти в най-широката и част, до колкото мисля малко над ушите, до към средата на челото. Всеки размер: S, M, L... си има точно определена съответстваща му обиколка на главата, която дава насока, кой размер е точният за теб, но това си е различно за почти всяка марка и/или модел. http://www.mtbr.com/cat/mtb-apparel-and-protection/full-face/sixsixone/strike/PRD_417183_6705crx.aspx Аз лично до сега каска не съм имал, защото от много малко време се занимавам с този спорт, но в момента съм се ориентирал към 661 Evolution 09 и моя съвет е както ти сам казваш, преди да я купиш попитай някой от твоя град или потърси в някой магазин, за тови модел пробвай я, виж я и тогава решавай, но наистина офертите в CRC са много по-добри от тези в България.
П.П Ако не съм много нахален и аз бих попитал, някой ако знае магазин във Варна, в който да има каски на 661 за да пробвам, някой модел много ще съм му благодарен, защото аз съм от Добрич, но тук няма и ако лично е ползвал този продукт да даде малко инфо и да сподели своите впечатления. :xx(:

:wavey: :wavey: :peace:
Аватар
Mi7aKa

Рейтинг: 1167

Мнениеот Минчев » Чет Ное 05, 2009 9:11 pm

Ride_or_Die написа:Харесах си този шлем http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24917. Ако някой има такава ако може да ми каже как е с вентилацията. Също така да питам тези цифри 52-54 XS Black/Red какво означават. Знам че е размер само че не пише в какви мерни единици.И най важното ако знаете в България къде се продава и за колко пари, защото си е друго ръка да пипне, око да види.

Мерси

Здравей! Имам същата каска и съм адски доволен от нея! Вентилацията не е много на ниво, в смисъл на мен ми е добре, но не знам как ще ти е на теб. Иначе от протекцията не мога да се оплача. И това е в общи линий. Ако имаш други въпроси, пиши 1 ЛС и ще се разберем. :)
Минчев

Рейтинг: 1160

Мнениеот dibo92 » Съб Ное 07, 2009 6:22 pm

От доста време карам с такава каска и относно протекция и удобство нямам никакви забележки.Голям + е,че може да я "разкостиш" и да изпереш подплатата.Също така е сравнително лека за ценовия си клас-1020 грама според стикера.Според мен единствения - е сравнително по-лошото проветрение (тук я съпоставям с Bell Bellistic и с някои други модели,но с тях имам малко опит).
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд