от Krismars » Сря Ное 18, 2009 9:57 pm
Ще сподели, ама какво те интересува? Аз съм със стандартната пружина, тежа точно 60 кила. Иде ми леко твърдичка, ама като съм с пълна екипировка е перфектно. Иначе с по-рядкото масло, вилката живна и работи малко по-линейно. Като цяло съм доволен, сравниотелно прогресивна е, но пък ако скачаш от някъде просто е в стихията си. Иначе на Закриването в Сопот се представи доста добре и останах доволен. Когато беше на 160 ход се движеше доста по-прогресивно, това с 5w масло, купих си 7.5w по погрешка и карах малко с него, ама беше адски прогресивна, като за дропове от 10-15 метра, което не ми допадна. Когато я дигнах с частите на 180 ход, вече беше друга работа, започна да се усеща не толкова спънато надолу и започна да позволява да карам по-бързо. Не очаквай да движи като боксер, но според мен с 2.5w е по-надолно ориентирано.
Относно хода, аз си купих Домейн 318 с U-turn, карах го половин година, после купих пружина, шиш и капачка за отгоре. Взех ги от БАС /писах мейл на РайдСпот всъщност и те ми го пратиха/ и останах доволен, вярно удоволствието ми струваше 120 лв, но си заслужаваше пред алтернативата да продавам вилката и да търся нова.